StoryEditorOCM
SportSURADNJA SPORTSKIH ŠKOLA

Košarkaši i plivači učit će nogomet!

Piše Ivica GJERGJA
1. rujna 2018. - 17:06
Škloa nog Zadar

Novo vodstvo - novi program, što je i normalno. Tako će polaznici Škole nogometa NK Zadar u svom programu rada imati i plivačke i košarkaške treninge. Naime, rezultat je to suradnje dogovorene između Škole nogometa Zadar i Škole košarke Zadar te Plivačkog kluba Zadar. Svi dječaci iz spomenutih klubova imati će priliku isprobati različite vrste treninga, također će se i mladi košarkaši i plivači priključiti i odrađivati nogometne treninge.

- Ovo je novi projekt naše Škole i jako smo zadovoljni što već od rujna kreće u realizaciju. Hvala kolegama iz Škole košarke Zadar i Plivačkog kuba Zadar, s kojima smo vrlo brzo pronašli zajednički jezik i siguran sam da će ovo biti suradnja na obostrano zadovoljstvo i što je najvažnije na zadovoljstvo naše djece, rekao nam je Marko Pinčić, voditelj Škole nogometa NK Zadar.

Škola nogometa Zadar, tako od ove sezone dobiva predznak univerzalne sportske škole, budući da će djeca od 6 do 10 godina, osim nogometnih, sada odrađivati i dio gimnastičkih, atletskih, košarkaških i plivačkih treninga.

- Gimnastiku i atletiku smo, kao bazične sportove već uveli u naš program rada, od 18. rujna ćemo imati i dva termina na bazenu pod stručnim vodstvom trenera iz PK Zadar, a od 1. listopada krećemo i s košarkom. Drago mi je i što će se djeca iz tih škola priključiti našoj na zelenom travnjaku i mislim da će tako svi profitirati i steći nove vještine i prijateljstva, rekao je Pinčić. Slika Škola nogometa Zadar. snimio NK Zadar.

23. travanj 2024 21:33