StoryEditorOCM
SportNK ZADAR U SUBOTU DOČEKUJE BSK

Begić: Na Stanovima će ostati sva tri boda!

Piše Ivica Gjergja
14. rujna 2018. - 17:38
detalj iz igreP.JPG

Kako odmiče natjecanje nogometaši Zadra igraju sve bolje i bolje. Na otvaranju lige u prva dva kola nije bilo dobro, izgubljene su utakmice u Sigetu s „dragovoljcima“ i doma sa Šibenikom, a u trećoj u Sesvetama bilo je čudno. Zadar je vodio 1:0, da bi poslije „jurili“ dva gola i na kraju okončali susret 3:3.

Vidio se u igri napredak i za „pinkicu“ da nisu pobijedili. Naime, Ivan Matić imao je zrelu prigodu u sudačkoj nadoknadi da zabije četvrti zgoditak no nije uspio, pa su i sa bodom zadovoljni.

Nakon susreta u Sesvetama prionulo se radu i treninzima u sklopu priprema za susret sa BSK-om koji je na programu u subotu u 16,30 sati na Stanovima. Zvonimir Begić, jedan od boljih u jakoj konkurenciji tima trenera Krešimira Sunare, u najavi susreta je rekao:

- Izvukli smo pouke iz posljednjeg susreta odigranog u Sesvetama, kada smo vodili te upali u negativan niz i na kraju završili susret neodlučeno. Osvojen je bod što nas zadovoljava, ali idemo dalje. Kad se sjetim Dragovoljca tu smo trebalo uzeti bod. Znam da imamo prostora za napredak igre koja će, uvjeren sam, donijeti i rezultat, bodove i zadovoljstvo navijačima. Sad nam dolazi BSK, favoriti jesmo, ali se ipak treba založiti za sva tri boda. Naši gosti nisu bezazleni, bit će to tvrda utakmica, vjerujem u nas, dat ćemo sve od sebe. Pozvao bi naše navijače da dođu u što većem broju, kao što je bilo i u srazu sa Šibenikom, kazao je Begić.

Očekujući sastav: Bender, Sarić, Pranić, Jerbić, Begić, Lepinjica, Župan, Jurić, Majić, Matić, Repić.

20. travanj 2024 18:21