StoryEditorOCM
Sport21. MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI TURNIR „DENIS ŠPIKA“

Na turniru najbolji juniori i kadeti!

Piše Ivica Gjergja
20. rujna 2018. - 22:34
roko

Rujan je tradicionalno, već 21. godinu, rezerviran za trodnevni spektakl pod koševima ponajboljih hrvatskih kadeta i juniora, uz stalne goste iz Slovenije.

Sjajna organizacija i iznimno popularni događaj koji će uveličati brojni gosti, prijatelji kluba i košarke, predstavnici Hrvatskog košarkaškog saveza, tradicija koja traje preko 20 godina, budućnost hrvatske košarke na jednom mjestu, sve su to preduvjeti za uspjeh  21.Međunarodnog memorijalnog turnira Denis Špika.

Održava se od 21. do 23. rujna u zadarskoj dvorani Jazine, te u dvoranama Krešimira Ćosića i Mocire. Sudjelovat će 16 sastava sa preko 200 sudionika iz Hrvatske, te momčadi iz Ljubljane i Kranja. U juniorskoj konkurenciji nastupit će Cibona, Cedevita, Split, Pazin, Olimpija, Triglav, Zadar i Sonik Puntamika,dok u u kategoriji kadeta sudjeluju Cibona, Cedevita, Split, Zadar, Dražen Petrović Šibenik, Dubrava, ABC Zadar i domaćin Sonik Puntamika.

Program započinje u petak u 19 sati svečanim otvaranjem u Jazinama. Završni susreti za plasmane biti će upriličeni u nedjelju u jutarnjim satima uz napomenu kako je finale za kadete u 10 sati, a za juniore u 12 sati. Zatvaranje turnira je predviđeno za 14 sati.

19. travanj 2024 17:04