StoryEditorOCM
SportIZ NK ZADRA PRED SUSRET SA LUČKIM

Repić: Drago mi je da se Bender vratio!

Piše Ivica Gjergja
22. rujna 2018. - 14:36
bender2-200918

U nedjelju će nogometaši Zadra u Lučkom odigrati susret sa istoimenim ligašom. Zadrani su spremni te su nakon odigranog susreta sa BSK-om te pobjede od 1:0, „okrenuli“ list, ali ne smiju se zaboraviti dvije stvari sa susreta.

U prvom redu dobra igra na terenu te zgoditak Antonia Repća koji je donio tri boda i to da je isti stao na gol kada su ozljedili vratara Bendera u 85. minuti, a bile su izvršene sve tri izmjene. Repić i Bender, jaki su momci i sve su izdržali.

Na susret 5. kola u Lučko, Zadra u nedjelju odlazi spokojno na susret, a upravo Antonio Repić nam je kazao:

-Što reći, ova pobjeda nad BSK-om nam je bila potrebna i sada se „lakše diše“. Svi smo se usredotočili na susret u Lučkom koji nas očekuje, trenirali, radili i uigravali, kako bi i tamo ostvarili što bolji rezultat. Pitate kako je došlo do toga da stanem na gol, pa rekao bi spletom nesretnih okolnosti, kada je Bender odvezen u bolnicu, ponudio sam se treneru da stanem na gol, što je on i prihvatio. Drago mi je da se Bender vratio i da je u konkurenciji za Lučko. Marljivo radimo i očekujem da se taj rad na sljedećim susretima isplati. Trener nikome ne popušta i svi smo kao jedan, funkcioniramo kao ekipa i skupljamo bodove uz dobru igru.  U Lučko idemo dati sve od sebe jer znamo da su tvrda domaćinska momčad, a mi i za to imamo lijek, najbitnije je vratiti se doma neporažen, rekao je Repić.

Očekujući sastav: Bender, Jerbić, Sarić, Pranić, Tokić, Majić, Župan, Jurić, Begić, Lepinjica, Repić.

Zadar nakon Lučkog ide prema Vukovaru jer igraju kup susret.

25. travanj 2024 02:30