StoryEditorOCM
SportNOGOMETNI TURNIR GRAND CUP 2018

Mlađi pioniri Zadra drugi!

Piše Ivica GJERGJA
12. listopada 2018. - 15:45
mladi pioniri Zadra

Sudjelujući na turniru Grand Cup 2018, koji je u organizaciji NK Union i NK Primorac održan u Podstrani i Stobreču, mlađi pioniri Nogometnog kluba Zadar osvojili su drugo mjesto. Oni su  pod vodstvom trenera Alena Glavića odigrali odličan turnir i došli do finala, gdje su poraženi od Osijeka rezultatom 2:1.

U skupini je Zadar osvojio prvo mjesto sa sedam bodova, pobijedivši Split s 3:1 i Mladost Proložac s 8:0, dok je s Osijekom odigrao neriješeno, 0:0. U četvrtfinalu su bili bolji od Čelika iz Zenice s 3:0, a u polufinalu od domaćina Uniona iz Podstrane s 1:0.

U finalu su, pak, nakon velike borbe, za nijansu bolji bili Osječani, koji su prethodno u četvrtfinalu svladali Hajduk, a u polufinalu domaći Primorac, te su tako zasluženo osvojili i prvo mjesto u ovoj kategoriji.

Sastav u kome je Zadar igrao: Luka Meić, Hrvoje Juričević, Jakov Vedrić, Roko Zovak, Matej Šegarić, Dino Đorđević, Niko Obradović, Roko Ivčević, Lovre Župan, Sebastijan Kajtazi, Lovre Pedisić, Luka Glavan, Jure Karlović, Matej Vrkić, Fran Bušljeta, Adrian Režan. Trener: Alen Glavić.

16. travanj 2024 11:06