StoryEditorOCM
SportNA STANOVIMA POČINJU MISLITI O PRVOJ LIGI

Sunara: "Ovaj niz nije slučajan, postajemo ozbiljna momčad"

Piše Ivica Gjergja
15. listopada 2018. - 14:15
zadar_kustosija2-141018

Nakon Kustošije, koja se predstavila u lijepom svjetlu, u NK Zadru nakon pobjede od 2:0 „lakše se diše". Šest utakmica u nizu Zadrani su bez poraza, primakli su se vodećima na ljestvici druge HNL, Šibeniku, Osijeku i Varaždinu (15) na samo bod (14), što kao da podgrijava ambiciju za Prvom ligom.

U Klubu su svi zadovoljni, igra se dobar nogomet, efikasnost se podiže i rezultat je tu. Nakon susreta s Kustošijom, vidno zadovoljni trener Krešimir Sunara je kazao:

-Najprije moram čestitati protivniku na fer i korektnoj igri, a mojim igračima na impozantnom nizu koji sada već nije slučajan. Vidljivo je da smo ozbiljna momčad koja ide prema zacrtanim ciljevima za koje vjerujem da ćemo ih ostvariti. Utakmica protiv Kustošije je bila izuzetno teška, cijelo vrijeme smo mljeli i mljeli i na kraju kada smo postigli i taj drugi gol onda je konačno bio kraj. Imali smo do kraja utakmice još nekoliko izglednih prilika, nismo ih pretvorili u zgoditke no zadovoljan sam konačnim rezultatom. Sada se idemo odmoriti i polako početi pripremati za derbi protiv Varaždina, kazao je Sunara.


 

27. travanj 2024 02:08