StoryEditorOCM
SportNK ZADAR SE ZAHUKTAO

Tri pobjede u nizu – na redu je veliki ispit u Varaždinu

Piše Ivica Gjergja
19. listopada 2018. - 14:50
zadar_dinamo7-240316

Zadar je u 8. kolu Druge HNL ostvaro treću uzastopnu pobjedu, ukupno svoju petu, te je izbio na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice s 14 bodova, jednim manje od trojca na vrhu Osijeka II, Šibenika i Varaždina. Momčad trenera Krešimira Sunare na Stanovima je svladala Kustošiju rezultatom 2:0, a golove su postigli Vlatko Blažević u 50. i Josip Majić u 77. minuti.

I nakon ove pobjede Zadranima nije „slava udarila u glavu", čvrsto su na zemlji, rade svoj posao sustavno i programski. Treninzi su u posljednjih pet dana odrađeni na najbolji mogući način, pripreme pred sraz s Varaždinom odrađene su i spremno se čeka taj sraz, koji bi mogao biti još jedan ispit za igrače Zadra.

-Utakmica s Kustošijom je još jedna od uspješnih u nizu koji smo dosad odradili i ulijeva vjeru u dobar ishod utakmice s Varaždinom. Kod nas je dobra atmosfera, a sve je to nakon dobrih igara i pobjeda. Onda je lakše igrati jer kad „složite" pobjednički mentalitet, tada su svi zadovoljni i jedva čekaju sljedeće susrete. U Varaždin idemo opušteno odigrati kako najbolje možemo i znamo, uostalom momčad koja ima dirigenta kakav je Dragan Župan nema bojazni. Nismo svi na broju no tko god bude u sastavu dati će svoj maksimum kako bi uzeli bod(ove), kazao je Vlatko Blažević.

Očekujući sastav: Bender - Tokić, Pranić, Jerbić, Sarić-Torbarina, Majić, Župan, Lepinjica- Repić, Blažević. Susret Varaždin - Zadra igra se u subotu u Varaždinu u 15 sati. 

20. travanj 2024 15:40