StoryEditorOCM
SportUOČI KOŠARKAŠKE UTAKMICE ZADRA PROTIV MORNARA

Aleš Pipan: Trebamo igrati puno bolje, odgovornije i agresivnije!

20. listopada 2018. - 17:30
zadar_skopje13-241112

Sigurno je samo jedno, a to je kako momčad Zadra u domaćem ogledu s Mornarom mora tražiti prvu pobjedu regionalnoj ABA ligi. Nedvojbeno, na velikom ispitu će biti i trener Aleš Pipan, zato je za očekivati puno značajniji angažman, ne samo njega nego i igrača.

- Trebamo odigrati puno bolje, odgovornije i agresivnije u odnosu na prethodne utakmice. Mornar je jedna iskusna ekipa, dobro popunjena na svim pozicijama. Dobro su otvorili i dobro guraju na oba fronta, kako u Europi tako i u regionalnoj ABA ligi. Prava su šuterska momčad kojoj se moramo suprotstaviti jednim zajedništvom, da bismo stigli do pobjede. Moji igrači su svjesni važnosti ove utakmice i siguran sam da će dati sve od sebe te da ćemo se na kraju zajedno veseliti - kazao je Pipan.

U svlačionici se zasigurno puno pričalo baš o važnosti ovog ogleda s crnogorskim klubom iz Bara...

- U ABA ligi , još nismo slavili ove sezone, vjerujem da ćemo protiv Mornara prekinuti ovaj negativan niz. Oni su dobro krenuli u sezonu, kvalitetna su momčad. Naša motiviranost je velika i odigrat ćemo najbolje što možemo jer želimo upisati pobjedu u ovoj utakmici - veli Božić.

Svoj debi u zadarskom dresu će imati novopridošli centar William Magarity.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 17 sati.

24. travanj 2024 21:00