StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL - JUG 11. KOLO

Primorci „preplivali" Neretvu!

Piše Ivica Gjergja
3. studenog 2018. - 19:18
detalj iz igre m c

Primorci su „preplivali" Neretvu i ojačali svoj bodovni saldo sa tri nova boda. Sada su na diobi drugog mjesta sa Uskokom na ljestvici ove lige. Igrači trenera juge Dominisa odigrali su izvrsnu utakmicu. Prema izvješću objektivnih promatrača susreta niti u jednom trenutku Neretva nije bila bolja od gostiju iz Biograda, a isti kažu da "primorci" igraju najbolji nogomet u ligi.

Igrači i trener Jugo Domis te uprava kluba zaslužuju sve čestitke za ostvaren uspjeh do sada. Vjeruje se da će tako i dalje nastviti do kraja polu sezone.

- Sve što smo vježbali, pokazali smo na samoj utakmici. Držali smo se dogovorenog i zasluženo doma nosimo bodove. Svi dečki su bili kao jedan. Iako nerado to činim ovaj put bi izdvojio našeg igrača Tonija Španju koji je bio nerješiva zagonetka za igrača Neretve. Mogu samo mojima čestitati na igri i pobjedi i očekujem ovakva izdanja i u sljedećim utakmicama, kazao nam je trener Jugo Dominis.

NERETVA - PRIMORAC (BNM) 1:2

METKOVIĆ - Igralište iza Vage.

Gledatelja 350.

Sudac: Jurica Matoš. Pomoćnici Pavlinović i Čelić.

Strijelci: 0:1 Španja (35), 1:1 Brečić (52 - 11 m), 1:2 Marić (68).

NERETVA : Mulić, Kuran, Batinović, Brečić, Erjauc, Glibo, Čavar (od 46. Batinović), Kožul, Crnčević, Ajkunić (od 71. Jerković), Juričić. Trener: Goran Galov.

PRIMORAC: Topić, Marković, Vodopja, Ješe, Brzoja, Zelić, Marić, Banić (od 82. Jurišić), Paponja, Prpić, Španja, Trener: Jugo Dominis.

Igrač utakmice: Toni Španja (Primorac).

25. travanj 2024 17:18