StoryEditorOCM
SportDRUGA HNL 11. KOLO

Sarić: "Nema predaje, odigrati napadački i borbeno"!

Piše Ivica GJERGJA
4. studenog 2018. - 11:59
zadar_dugopolje16-290918

Osam su utakmica nogometaši Zadra odigrali bez poraza, no posljednje dvije u prvenstvu sa Dinamom II i u Kup natjecanju sa Lokomotivom, Zadar je poražen. Svi igrači nisu to dobro primili, pače žal poraza je zamjetan, ali su se okrenuli novim pripremama i izazovu Osijeka II koji ih čeka u ponedjeljak u prvenstvu.

Kao što su u stručnom stožeru Zadra i govorili, igra koja ih je i držala nepobijeđenima u tim utakmicama, rodila je i zgoditke i donijela i pobjede. Jedan od stožernih igrača Ante Sarić nam je kazao za sraz sa Osijekom II:

- Znamo da su sastavni dio sporta i porazi iz kojih se mogu i moraju izvući pouke. Mi smo to učinili nakon ova dva poraza i idemo dalje našim zacrtanim putem, u prvom redu pozitivnim ozračjem, napadački, borbeno, te u Osijeku uzeti pozitivan rezultat pa neka bude bod, ne bi se ljutili ni sa tri. Očekujem tvrdu, tešku utakmicu, borbu po cijelom terenu, znamo da nam neće biti lako jer su oni jako dobra momčad. No mi smo pokazali na dosta utakmica karakter kao u Lučkom i vjerujem da ćemo tako i u ponedjeljak. Nitko sretniji od nas kada bi uspjeli pobijediti, a to možemo ostvariti agresivnošću, presingom koji će nas voditi do cilja - ostati neporaženi. Tri su kola do kraja, imamo dva gostovanja Osijek i Solin, a onda Međimurje doma, svaku utakmicu gledamo za sebe, a bili bi zadovoljni ne izgubiti ni jednu od njih, a uzeti što više bodova do kraja jesenjeg dijela prvenstva, kazao je Sarić.

Očekujući sastav: Pinčić - Pranić, Sarić, Tokić, Jerbić - Župan, Majić, Lepinjica, Petković - Repić, Blažević. Utakmica Osijek II - Zadra se igra u ponedjeljak (05. studenog) u 14 sati u Osijeku.

19. travanj 2024 20:00