StoryEditorOCM
SportHRVATSKI MAESTRO DUGO NIJE DOBIO OVAKVU KRITIKU

'Luka Modrić nije niti sjena onog nogometaša kakav je bio! Spor, bez ideje, energije...nestao je'

5. studenog 2018. - 19:00
moskva_trening26-140718

Hrvatski veznjak u redovima Real Madrida, Luka Modrić imao je sjajnu sezonu iza sebe u kojoj je s 'kraljevima' osvojio Ligu prvaka po četvrti put u karijeri, a s Vatrenima stigao do velikog finala Svjetskog prvenstva gdje je ponio titulu najboljeg igrača turnira. Za ova nevjerojatna postignuća Modrićse okitio i naslovom najboljeg nogometaša godine u izboru Uefe, ali i Fifinomnagradom 'The Best'.

Većina smatra kako je Luka vodeći kandidat i za osvajanje Zlatne lopte France Football-a, ali problem u čitavoj priči predstavljaju mu slabi rezultati i predstave Reala u posljednje vrijeme, a upravo bi to mogao biti glavni razlog zbog koje bi ipak u konačnici mogao ostati bez prestižne nagrade, pišu Sportske Novosti.

Real se trenutačno nalazi na šestom mjestu u La Ligi, a već spomenuti slabi rezultati doveli su do toga da je nedavno s mjesta trenera smijenjen i Julien Lopetegui. 'Kraljevski klub' već se u ovom dijelu sezone nalazi u vrlo teškoj situaciji, a žele li napraviti neki pomak najbolji igrači morat će pružiti puno više. Kako prenose Španjolci to vrijedi i za LukuModrića koji je naišao na niz kritika u tamošnjim tiskovinama.

Katalonski orijentiran list Sport donio je brutalan osvrt na posljednje predstave hrvatskog reprezentativca, kao i još trojice nogometaša s kojima dijeli svlačionicu na Bernabeu (Sergio Ramos, Gareth Bale i Marco Asensio).

- Modrić nije niti sjena onog nogometaša kakav je bio. Spor, bez ideje, energije...jednostavno je nestao - piše Sport, pa nastavlja:

- Hrvat je izgubio svježinu i brzinu prenošenja lopte i sada se čitava igra lomi na njegovim leđima - kažu Katalonci i ističu kako bi igrača koji je 'oteo' Fifinu nagradu Cristianu Ronaldu ovakav razvoj situacije trebao brinuti.

Kapetan Sergio Ramos nije zaradio ništa bolje kritike za kojeg u Sportu tvrde kako je opasniji za svoju momčad u obrani nego sam protivnik, dok je Bale 'standarno razočaravajuće loš.

19. travanj 2024 05:30