StoryEditorOCM
Sport14.HRVATSKI FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE ŽENA U ŠIBENIKU

Zadranke nisu uspjele obraniti prošlogodišnji naslov pobjednica

Piše Ivica Gjergja
7. studenog 2018. - 13:14
udruga_relax2-061211

Proteklog vikenda Tomislav Travaš iz DŠR "08 Forca" u Šibeniku je ugostio 250 rekreativki iz jedanaest županija. Zadranke su sa dvije ekipe nastupile na odlično organiziranom natjecanju, no u jakoj konkurenciji predstavnica ljepšeg spola iz skoro cijele Hrvatske (nažalost, nitko nije došao iz Zagreba i Zagrebačke županije) nisu uspjele doći do trona i obraniti prošlogodišnji naslov pobjednica.

- Imala sam čast da u ime predsjednika HSSR "Sport za sve", dr.Vladimira Findaka, i svih članova Saveza, pozdravim sve sudionice s kojima se družim baš kao i relaksice dugo godina. Bilo ih je lijepo opet vidjeti onako vesele i orne za natjecanja u šest disciplina, ali i upoznati nove mlade rekreativke, što je dokaz da sportska rekreacija ide dalje i da ima nasljednika i nasljednica. Potvrda je to da se ne moramo bojati kako će Festival sportske rekreacije stati jer već slijedeće godine palicu od Tomislava preuzima Helena iz Podgorja – Virovitice. Lani je Travčić palicu preuzeo od nas i zaista mi je drago da smo ova zadnja dva Festivala održali u Dalmaciji, priča nam Katja Pijaca, predsjedica DŠR Relaks iz Zadra koju nije razočarao plasman.

- Ništa zato, nama uvijek vrijedi stara izreka kako je važno sudjelovati, to je zaista istina, i družiti se, naravno, stjecati nova prijateljstva. Na kraju natjecanja malo smo prošetale Šibenikom i onda u 21 sati došle na večeru u hotel "Ivan"- Solaris gdje su se podijelile medalje i pehari najboljima. Čestitam pobjedničkim sastavima, kao i svim ekipama, želim im zdravlja i veselja do slijedećeg susreta. Tomislavu Travčiću također da i dalje bude "forca" uz iskrene čestitke svih nas, poručila je Pijaca.

Konačan redosljed natjecanja:

1. ekipa "Višnjica"- Lepoglava

2. Udruga za sportsku rekreaciju "Sport za sve"- Mursko Središće

3. "Lančić- Knapić"- Ivanec.

27. travanj 2024 05:24