StoryEditorOCM
SportUOČI UTAKMICE U SOLINU

Ivan Tokić: „Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo“!

Piše Ivica Gjergja
9. studenog 2018. - 15:56
Ivan Tokić

Zadar će u pretposljednjem kolu u jesenskom dijelu na igralištu pokraj Jadra u Solinu sigurno zatražiti povratak na pobjednički kolosijek, tim više kada se zna da su u posljednje vrijeme imali tri uzastopna poraza. Zadar neće biti kompletan - Dragan Župan, a najvjerovatnije i Vlatko Blažević - neće moći igrati.

- U posljednjih nekoliko utakmica nismo uspjeli nastaviti s dobrim igrama, iako treba reći i da smo za protivnike imali vrlo dobre momčadi poput Dinama, Lokomotive i Osijeka. No, to je sada iza nas, napravili smo analizu i nastojat ćemo biti bolji u sljedećim susretima. Pred nama je teška i vrlo važna utakmica u Solinu i napravit ćemo sve da se kući vratimo s bodovima – rekao je stoper NK Zadra, Ivan Tokić.

U dosadašnjih 11. kola Zadar je sakupio 15 bodova te se trenutačno nalazi na osmom mjestu prvenstvene ljestvice. Solinjani su, pak, na posljednjem mjestu sa devet bodova pa za njih ovaj dvoboj ima posebnu težinu.

– Ljestvica je takva, no nema govora da ćemo podcijeniti protivnika. Na kraju krajeva, među nama je svega šest bodova razlike, a isto toliko nas dijeli od drugog - trećeg mjesta, što najbolje govori koliko je liga izjednačena i neizvjesna. Iz kola u kolo se vidi da svatko može pobijediti svakoga i zato svakoj utakmici treba pristupiti maksimalno angažirano i koncentrirano- rekao je Tokić.

U kakvoj atmosferi i s kakvim očekivanjima Zadrani putuju u Solin?

– U momčadi je atmosfera vrlo dobra, a nadamo se da će sutra nakon utakmice biti još i bolja. Pred nama su još dva kola u ovom jesenskom dijelu i želimo ga završiti najbolje što možemo, kako bismo zadovoljni otišli na zimsku stanku i s još više optimizma gledali prema proljetnom dijelu. Baš zato nam je utakmica u Solinu od velike važnosti i dat ćemo sve od sebe za pobjedu, kaže Tokić.

Očekujući sastav: Bender- Pranić, Tokić, Jerbić, Sarić- Lepinjica, Begić, Majić, Jurić – Repić, Petković.

Utakmica Solin – Zadar igra se u subotu u Solinu u 13,30 sati.

18. travanj 2024 17:47