TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA - JUG 12. KOLO PRIMORAC-JADRAN LP Brzoja:"U Biogradu nema bodova ni za koga, pa ni za Jadran LP"

TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA - JUG 12. KOLO PRIMORAC-JADRAN LP

Primorcu u Biograd na noge dolazi uvijek neugodna momčad Jadrana LP. Pripreme za ovaj susret su  odrađene, nakana je nastaviti uspješan niz pobjeda i u ovom kolu tako da se sa nova tri boda ojača  konto na ljestvici. Iako je trenutno dobar skor sa 22 boda na trećem mjestu, sportski direktor Leo Šarić kaže:

- Treba to učvrstiti s novim bodovima!

Slažu se i ostali članovi uprave i očekuju što će napraviti njihovi igrači na zelenom travnjaku. Naletjeli smo na igralištu Kazimiri Silvio na pouzdanog obrambenog igrača Antonia Brzoju, koji je izlazio na trening, o susretu sa Jadranom LP, nam je kazao:

-Cijenim našeg protivnika i znam da je jako kvalitetna momčad, igraju čvrsto i orijentirani napadački, no u Biogradu nema bodova za nikog pa tako i za njih. Sve ćemo učiniti da pobijedimo, a ovu prigodu bi iskoristio da samo preko Zadarskog hr, pozovem naše vjerne navijače da dođu na utakmicu i podrže nas na putu do pobjede, vjerujem da su pobrali masline, kazao je šeretski Brzoja.

Utakmica Primorac - Jadran LP, igra se u subotu u 14 sati u Biogradu.

Naslovnica Sport