StoryEditorOCM
SportKOŠARKA PRVA MUŠKA LIGA 6. KOLO, DUBRAVA - SONIK PUNTAMIKA

Kraljević: "Idemo dobiti Dubravu"!

Piše Ivica Gjergja
9. studenog 2018. - 20:27
Detalj iz igre Sonik Puntamike.JPG

Lijepo brodi ovom ligom Sonik - Puntamika, koja od pet odigranih susreta ima četiri pobjede i na diobi je 2/3 mjesto sa Jazinama-Arbansima i devet osvojenih bodova na ljestvici ove lige.

Kada se sve uzme u obzir, onda se mora i treba biti zadovoljan ostvarenim, no, trener Šime Kraljević, ali i njegovi igrača žele i više. Imati će prigodu već u subotu u srazu sa Dubravom svoj konto bodova ojačati ukoliko pobjede.

Oni se nikad ne predaju, igraju svoju igru, mada ne mogu računati na kompletan roster - igrača. Naime, dvojica igrača koji imaju zapaženu ulogu u ovom klubu ne igraju:  Eddy Jurjević je ozlijeđen i za duže ga neće biti (20-tak dana), a Antonio Mišić ne može jer je bolestan.

Njih se treba nadoknaditi, a za to je trener koji će sigurno je iznaći optimalna rješenja. Sam će reći prije puta u Dubravu:

-Meni je važno da dobro i sistematično treniramo i radimo, dečki nisu naučili na ovaj ritam rada, odnosno ne treniraju cijelu godinu pa kada je intezitet jači tada dolazi do ozljeda. No, što je tu je, mi bez lažne skromnosti idemo dobiti Dubravu, jer „ranjena zvijer je najopasnija". Nama visina predstavlja problem, znamo da će naš, ali njihov igrač Ante Smolić (207 cm) biti velika prevaga, no i za njega mislim da imamo lijek. A zove se Jure Perić tu je pa neka se „tuče". Nastojati ćemo agresivnom, brzom i tranzicijski dobro izbalansiranom igrom ostvariti cilj, kazao nam je trener Sonik Puntamike, Šime Kraljević.

Utakmica Dubrava - Sonik-Puntamika igra se u subotu u 17,30 sati.

26. travanj 2024 12:29