FOTO: EVO KAKO JE BILO NA UTAKMICI ZADAR - MEĐIMURJE Petković zabio gol!

FOTO: EVO KAKO JE BILO NA UTAKMICI ZADAR - MEĐIMURJE

ZADAR - Stadion " Stanovi"

Gledatelja: 147

Zadar - Međimurje 1 : 1 (0 : 0)

Sudac : Ivan Matić (Osijek) - 5,5 

Strijelci: 1:0 Petković (62) , 1:1 Munivrana (90)

Žuti karton: Župan ,Blažević,Begić (Zadar), Branilović, Zanjko (Međimurje)

Najbolji igrač: Ante Sarić (Zadar)

ZADAR: Pinčić(5), Pranić (6), Sarić(6,5), Jerbić (6), Iveljić (6), Majić (6,5), Župan (6) (od 61.Jurić 6,5), Begić (6), Repić(-) ( od 34.Petković 6 ), Lepinjica (6), Blažević (5,5)

MEĐIMURJE: Galoši (5,5), Munivrana (6,5), Brcković (6), Branilović (6), Režić (6), Hranilović (6), Tkalčić (6) (od 20. Šarić 6), Zanjko (6) , Patafta (6) , Marcijuš (6), Pušić (6)

Zadrani će zasigurno dugo žaliti za mogućom pobjedom, jer su u samoj završnici primili pogodak koji je istina i plod nesportske igre gostiju koji su unatoč tome što je igrač domaćih ozlijeđen ostao ležati u njihovom polju. Jurnuli su u napad i Munivrana je zabio za poravnanje. Prije toga, Zadar je u vodstvo došao nakon ubačaja Majića, loptu je odlično primio Petković i pogodio u mrežu Međimurja. Inače, zarana su gosti imali prigodu za pogodak, naime, u 2.minuti Patafta i Hranilović, pucali su u istoj akciji, ali je Pinčić zaustavio oba udarca. Petković je u 40. pogodio gredu. Iza opisanog zadarskog vodstva, gostima se ukazala sjajna šansa, lopta je doslovce šetalapo gol crti, ali su Hranilović i Patafta zakasnili. Na drugoj strani, Petković se našao sam ispred vratara Galošija, udarac iz kuta bio je ishod stopostotne prigode. Pokušao je i Blažević lob udarcem, ali nije išlo.

Naslovnica Sport

Najčitanije