StoryEditorOCM
Sport7. MARJAN KUP U SPLITU

Zadranima i Obrovčanima odličja!

Piše Ivica GJERGJA
19. studenog 2018. - 12:55
TK Obrivac

U Splitu je održan Marjan kup, natjecanje za mlađe kadete (9 do 11 godina) i kadete (12 do 14 godina). Nastupilo je 195 natjecatelja iz 16 klubova iz Hrvatske i Hercegovine, uz koje i dvoje najmlađih borca iz Taekwondo kluba Zadar i iz Taekwondo kluba Obrovac.

Kadetkinja Taekwondo kluba Zadar, Paola Tomrecaj u kat -47 kg osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju, dok je mlađa kadetkinja Antonia Čirjak osvojila treće mjesto i brončanu medalju. Kod Taekwondo kluba Obrovac najbolji je bio kadet Luka Jurjević u kat. - 61 kg koji je uz tri pobjede osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju, ali i pehar za najboljeg kadeta turnira. Filip Šakić u kat. -+65 kg izgubio je u prvom kolu. Kadetkinja Obrovca Nikolina Trošelj u kat. +59 kg je osvojila treće mjesto i brončanu medalju, dok je Teodora Milić u kat -55 kg izgubila u prvom kolu.

Kod mlađih kadetkinja Mihaela Jurjević u kat - 47 kg koji je uz dvije pobjede osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju, Paula Bašić u kategoriji -36 kg uz tri pobjede je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, a Eni Melani Modrić u kat - 44 kg je izgubila u prvom kolu.

 

27. travanj 2024 00:54