StoryEditorOCM
Sport7. SIMPOZIJ ŠKOLSKOG ŠPORTSKOG SPORTA

Educirali se i profesori iz Zadra!

Piše Ivica Gjergja
4. prosinca 2018. - 19:02
sim4

7. Simpozij Školski sport održan je u Zagrebu na Kineziološkom fakultetu, a namijenjen je voditeljima programa Univerzalne sportske škole i Vježbaonice te učiteljima i nastavnicima tjelesne i zdravstvene kulture.

Organiziran je kao državni stručni skup, a prisustvovalo je 500 tjelesnjaka. Glavna tema Simpozija: „Zdravstveno usmjerena tjelesna aktivnost učenika" Predavači su bili profesori s Kinaziološkog fakulteta u Zagrebu, djelatnici Hrvatskog šporstkog saveza i Agencije za odgoj i obrazovanje, stručne osobe iz odgojno obrazovnog rada i zdravstva te vrhunski treneri iz područja treninga djece i mladi.

Ovo je bio najveći stručni skup učitelja i nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture u Republici Hrvatskoj. Iz Zadra su na Simpoziju prisustvovali osam profesora tjelesne i zdravstvene kulture i to: Jadranka Duvančić, Hela Hordov, Mirjana Vukić, Andrea Antić, Snježana Lovraković, Ante Knežević, Jure Zanki i Dražen Adžić.

-Svakako da je će ovaj Simpozij, kojega nama izvršiteljima programa za djecu u Školskim sportskim klubovima umnogome pomogao u našem daljnjem radu, kratak je bio Dražen Adžić, profesor.

27. travanj 2024 05:15