StoryEditorOCM
SportZLATNA LOPTA NIJE DOVOLJNA

Hrvatski kapetan je najbolji igrač na svijetu, ali u Real Madridu već su mu pronašli zamjenu: 'Novi Modrić stiže već ove zime, 20-godišnjak je 'ubojica''

Piše Zadarski.hr
5. prosinca 2018. - 09:51
1537443162GettyImages-1025901008

Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu i tako na tronu naslijedio Cristiana Ronalda te nastavio dominaciju Real Madrida u osvajanju ove prestižne nagrade. Ipak, izgleda da to nije dovoljno u kraljevskom klubu pa je Florentino Perez već pronašao zamjenu za sjajnog Hrvata, doznaje portal 100posto.

Španjolski mediji pišu kako je razlog potrage za zamjenom za najboljeg igrača svijeta taj što je Modrić nakon sjajnog Svjetskog prvenstva u Rusiji drastično pao s Real Madridom. Uz to, ima već 33 godine i u Realu njegov odlazak žele dočekati spremni.

Zamjenu za hrvatskog maestra pronašli su u zvijezdi River Platea Exequielu Palaciosu. Dio medija piše kako je Real već sve dogovorio i da je igrač njihov, dok drugi dio piše kako su pregovori još u tijeku.

"Mali je 'ubojica'", pišu već fanovi po komentarima.

U svakom slučaju, Palacios bi trebao već u siječnju obući Realov dres, a River će za to dobiti između 20 i 25 milijuna eura.

Za Palaciosa već sada predviđaju da će biti novi Modrić. Ima tek 20 godina no već je pravi vođa na terenu. Idealno za Real bi bilo da neko vrijeme uči uz kapetana Hrvatske, a onda, kada za to dođe vrijeme, preuzme dirigentsku palicu od Luke.

20. travanj 2024 05:20