StoryEditorOCM
SportDRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 10. KOLO

Nastavlja se utrka za "prijestolje"!

Piše Ivica Gjergja
5. prosinca 2018. - 18:59
Detalj izz igre MN

Na vrhu ljestvice druge županijske malonogometne lige vlada "gužva"! Naime, tri prva sastava - Sveti Ante Oktogon, Primorac Ljubač i Brodarica - u dva su boda razlike. I derbi koji je odigran između „Svetaca“ i Primoraca nije donio ništa novog, svakom po bod bez postignutog zgoditka, tako da se nastavlja utrka za "prijestolje".

Brodarica je nanizala još jednu pobjedu i zato je visoko na ljestvici, njenu moć na svojoj koži osjetio je Bili brig.

Bali je izuzetno dobrom i efikasnom igrom ostvario pobjedu nad Raštanima kanelom, pala je šestica, a identičan rezultat ostvario je Tornado Bibinje nad Kontrom, koja pak nikako da uhvati korak pobjeda. Iznenađenje kola, ali samo za one koji nisu bili u dvorani, pobjeda je Dasiadda nad Young boysima TI.

Dasiaddo je hrabro i odlučno ušao u meč, a za to im je „pala“ nagrada od tri boda.

Murvica je uz dosta sreće došla do bodova protiv Malog cafea. U nervoznoj i dinamičnoj utakmici, do izražaja je, nakon vodstva "cafea", došlo iskustvo i kvaliteta Murvice kojoj su otišla sva tri boda.

Rezultati: 

Raštane kanela – Bali 4:6,

Kontra – Tornado Bibinje 4:6,

Sveti Mihovil – Višnjik 2:4,

Bili brig – Brodarica 1:4,

Sveti Ante Oktogon – Primorac Ljubač 0:0,

Young boys TI – Dasiaddo 4:5,

Mali Cafe – Murvica 1:2.

Redoslijed na ljestvici: Sveti Ante O 22, Primorac Ljubač 21, Brodarica 21, Tornado Bibinje 17, Young boys TI, Raštane kanela, Murvica i Višnjik 15, Bali i Bili brig 11, Dasiaddo 10, Mali cafe 8, Kontra 7, Sveti Mihovil 5 bodova.

 

24. travanj 2024 19:28