StoryEditorOCM
SportČETVRTI MALONOGOMETNI TURNIR FUTSAL ČAROLIJA 2018

Očekuje se stotinu ekipa sudionica!

Piše Ivica Gjergja
5. prosinca 2018. - 21:11
Futsal-Carolija-Osnovna-skola-Vostarnica


Već tradicionalno u ovo vrijeme u Zadru se igra malonogometni turnir "Futsal čarolija", koji je kao i dvanaesti mjesec darivanja, humanitarnog karaktera.

Na turniru sudjeluje 54 klubova, Udruge za mali nogomet Zadarske županije, koji su ujedno nositelji ovog hvale vrijednog spektakla, te ekipe iz kvartova i sela.

Očekuje se stotinu ekipa sudionica, a bit će pravo umijeće zadnjeg dana nastupiti, a kamoli osvojiti turnir.

Podsjetimo, prošlogodišnji naslov, kao i onaj godinu prije, brani Varoš koja velikim motivom ulazi u obranu trofeja. Također je tu i Idassa Nadin, koja je ranije uzela povijesni prvi naslov i sigurno ne misli na tome ostati. Teško je prognozirati, no treba spomenuti Tina, Kontrol biro i druge sudionike koje će se boriti za ovogodišnji naslov "Čarolije".

- Turnir je humanitarnog karaktera i ove godine se igra za djecu OŠ Voštarnica. Svi mogu pomoći, posjetom Mocirama za vrijeme "Čarolije". To je najmanje što možemo učiniti za djecu OŠ Voštarnica, a lijepog i uzbudljivog futsala neće nedostajati tijekom turnira, poručio je predsjednik Udruge za mali nogomet Zadarske županije, Marko Šimurina.

Turnir počinje 17. prosinca i trajat će do 28. prosinca, a prijave su do 14. prosinca do 20 sati, kad je zakazano izvlačenje parova. Kotizacija za turnir iznosi 300 kuna, a prijaviti se možete na broj mobitela: 0988093 (Toni) i 0915345173 (Željko.)

23. travanj 2024 17:12