StoryEditorOCM
SportDRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 12. KOLO

„Sveci“ kolo vode!

Piše Ivica Gjergja
18. prosinca 2018. - 20:18
Sveci salve

Uvjerljivom pobjedom nad Murvicom Sveti Ante je napravio velik odmak od od četiri boda ispred Primorca. "Sveci" sa Smiljevca, pojačani Vlatkom Blaževićem od samog su početka krenuli odlučno kako bi uzeli tri boda. Iako je Murvica bila oslabljena odsustvom šibenskog dvojca, njihov "roster" je obećavao više.

Namjerili su se na raspoložene „svece“ koji su ovom pobjedom čvrsto na prvom mjestu lige. Primorac je posrnuo kontra – Kontre. Velika je gužva na tablici unutar borbe za "play off". Brodarica je drugim porazom uzastopce skliznula na četvrto mjesto, dok su Boysi pobjedom nad Malim caffeom došli do trećeg mjesta. I pobjednik nad Brodaricom, bibinjski Tornado, uključio se ravnopravno u borbu za viši rang.

Višnjik je brzo došao do daha i sa šesticom ispratio Raštane koji su u zadnjih nekoliko kola potpuno neprepoznatljivi u igri i rezultatu. Vjerujemo da će Luka Zrilić, „kapo“ Raštana učiniti sve kako bi tim digao iz letargije. Derbi začelja je otišao na stranu Svetog Mihovila te su tako zacementirali Dasiaddo na posljednju poziciju. Bili brig je pobijedio Bali, koji je u problemima zbog odsustva svog najboljeg igrača Josipa Zelenčića, koji je ozlijeđen.

Rezultati:

Sveti Ante O – Murvica 4:0,

Sveti Mihovil – Dasiaddo 4:1,

Bili brig – Bali 1:0,

Brodarica – Tornado bibinje 3:5,

Young boys TI – Mali cafe 5:3,

Raštane kanela – Višnjik 1:6.

Redoslijed na ljestvici:

Sveti Ante O 28, Primorac Ljubač 24, Young boys Ti i Brodarica 21, Tornado bibinje 20, Višnjik 18, Bili brig 17, Raštane kanela, Murvica 15, Kontra 13, Mali cafe, Bali i Sveti Mihovil 11, Dasiaddo 10 bodova.

Na listi strijelaca vode: Mate Režan (Tornado Bibinje), Danijel Toman (Višnjik) i Roko Kovač (Sveti Mihovil), svi po 13 zgoditaka.

25. travanj 2024 06:13