StoryEditorOCM
SportCUP GRADA BIOGRADA 2018

Pola duzine Zadra II u mreži Sikova!

Piše Ivica Gjergja
27. prosinca 2018. - 13:55
Detalj

Nastavljeno je odigravanje malonogometnih utakmica na Cupu grada Biograda. U prvoj su se sastali Zadar I i Sikovo, gdje su Zadrani bili izuzetno raspoloženi, a i sve ono što su htjeli išlo im je "od noge".

Postigli su „pola duzine“ zgoditaka u mreži Sikova, a da bi se ovi upisali u strijelce i to jednom J. Demo. Više od toga sikovljani nisu mogli. U drugom srazu večeri Sveti Filip i Jakov predvođen Lukom Vodopijom porazio je dobri Tinj, kojemu ništa nije polazilo za nogom. Još se igra u grupi pa je moguće da izbori prolaz u završnicu.

 

ZADAR II – SIKOVO 6:1

BIOGRAD – Dvorana u mjestu. Gledatelja 200. Suci: Josip katuša i josip Viduka.

ZADAR II: Pinčić, Šušić, J. Anić, Zanki, F. Anić 2, Čule 1, Baraba, Genda 2, Bašić, Kapitanović 1, Remšak. Voditelj Dino Kevrić.

SIKOVO: Demo, Srdarević, Milanić, Jakovljević, Vukšević, J. Demo 1, Zrilić, Rončević, Milin, D. zrilić, Vulić. Voditelj: Ante ŠARIĆ I iVAN vULIĆ.

 

TINJ – SVETI FILIP I JAKOV 1:2

TINJ: T. jurjević, M. Jurjević, Čačić 1, H. Jurjević, Bašić, Erlić, Ješe, Kamber, J. Bašić, Škugor, Čirjak. Voditelji: Ivan i Ante Erlić.

SVETI FILIP I JAKOV: Sušić, Blažević, Sarić, Pelicarić 1, Batur, Jurica, L. Batur, Vodopija 1, Horvat, Milat, Eškinja. Voditelji: Krešo Mikas i Vedran Eškinja.

 

Večeras se igra po sljedećem rasporedu:

U 18.00 sati Biograd I : Sveti Petar,

U 19.00 sati Biograd II : Zadar I.

26. travanj 2024 06:43