StoryEditorOCM
SportPRVACI SKUPINE A

U Bibinjama rastu nogometni dragulji!

Piše Ivica Gjergja
27. prosinca 2018. - 14:09
Pioniri NK Bibinja

Da ne izostaju rezultati kada se predano trenira dokazuju mladi igrači – pioniri NK Bibinja, koji su pod vodstvom trenera Harija Rančića osvojili prvo mjesto u županijskom natjecanju - ligi pionira skupine A.

Odigrali su u polusezoni 14 utakmica, te ostvarili 11 pobjeda. Tri su utakmice odigrali neodlučeno, niti jednu nisu izgubili, postigli su 64 zgoditka, a primili samo devet, što je izuzetno veliki uspjeh. Njihova igra plijeni pažnju svih koji dolaze na njihove utakmice, znalci su i barataju nogometnom loptom već sada za čistu peticu, tako da ih se rado gleda u igri. Za sve je to „kriv“ njihov trener Hari Rončević.

- Iako je bila teška sezone dokazali smo da trudom, voljom i odricanjem da možemo postići rezultat kojim se možemo dičiti. Odmah na početku želim pohvaliti moje igrače na marljivom radu, kako individualnom tako i timskom. Također se želim zahvaliti predsjedniku kluba Mati Bugariji i upravi kluba nam je omogućio odlične uvjete za treniranje kao i domaru Željku koji je uvijek bio pri ruci što god nam je trebalo imali smo. Spomenu bi i roditelje na njihovoj požrtvovnosti koji su pomagali kod prijevoza naših igrača na gostujuće utakmice, dakako da su oni bili naši najvjerniji navijači i stalna podrška. Iako nerado govorim o pojedincima ovaj put moram istaknuti kapetana svoje momčadi, Dominika Lisicu, koji je zasluženo nosio titulu najboljeg, bio mi je podrška, a i cijeloj ekipi. Hvala svima koji su vjerovali u nas. Mogu samo obećati u ime mojih igrača, koji su nadareni pravi nogometni talenti da ćemo i dalje davati sve od sebe te da ćemo trudom, voljom i zalaganjem ostati visoko rangirani na ljestvici u ovoj našoj skupini, kazao je trener Rančić.

Evo tko je doveo pionire Bibinja do prvog mjesta skupine A: Dominik Lisica (cap), Ivan Cindrić, Domagoj Dražić, Šime Jerak, Ante Jurjević, Frane Bralić, Marko Rašić, Andrija Škulić, Danijel - Petar Ukalović, Toni Delija, Filip Sorić, Mateo Torbarina, Luka Vuica, Donat Bugarija, Luka Šimunić, Antonio Žunić, Toni Smolić. Trener: Hari Rančić.

26. travanj 2024 20:09