StoryEditorOCM
SportSONIK PRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA, 13. KOLO

Kolo otvaraju u općinskom derbiju Vrsi i Poljica

Piše Ivica Gjergja
3. siječnja 2019. - 19:00
detaaalj.JPG

Parket u Mocirama još se nije ni „ohladio“ od MNT Futsal čarolije, a već sljedećeg vikenda kreće natjecanje u Sonik prvoj malonogometnoj ligi Zadar.

Ovo, 13. kolo zadnje je u ovom dijelu polusezone i prepuno zanimljivih utakmica. Otvaraju ga u općinskom derbiju Vrsi i Poljica. Tipujemo na Vrsi no i Poljica je dobra momčad, mogli bi Vučkovići „zapapriti“.

Za Varoš se očekuje da će lako izaći na kraj sa Paklenicom, a Kontrol biro AR sa Gaunima. Ugljan i Stanovi igraju derbi začelja i bodovi su bitni i jednima i drugima. Onaj tko je sačuvao više snage kroz pauzu taj bi mogao do punog plijena. Puntamika je uhvatila ritam pobjeda i makla se s dna, no novo teško iskušenje je dvoboj s hitom sezone, Sambom iz Poličnika. 

Plovanija na krilima odličnog nastupa na Čaroliji dočekuje odličnog Tina i ova utakmica predstavlja derbi kola. Tin ima status favorita i ovaj put. Ploča i Idassa Nadin zatvorit će kolo, a predviđamo da će pobjeda otići na stranu Vinketine momčadi.

Raspored 13. kola

Igra se u subotu po sljedećem:

U 19 sati Vrsi – Poljica,

U 20 sati Paklenica – Varoš Zara dental centar,

U 21 sat Kontrol biro AR – Gauni,

U nedjelju igraju:

U 19 sati Puntamika – Samba,

U 20 sati Tin – Plovanija,

U 21 sat Idassa Nadin – Ploča

Redoslijed na ljestvici:

Varoš Zara dental centar 29, Vrsi 29, Tin 29, Kontrol biro AR 22, Samba 22, Idassa nadin 18, Gauni 15, Plovanija 15, Poljica 14, Puntamika 11, Stanovi 9, Ploča 8, Paklenica 8, Ugljan 8 bodova.

Na listi strijelaca vodi Dragan Radman (Varoš Zara dental centar) sa 21 postignutim zgoditkom.

27. travanj 2024 03:05