StoryEditorOCM
SportDRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA, 13. KOLO

Može li Dasiaddo zaustavite „Svece“?

Piše Ivica Gjergja
3. siječnja 2019. - 20:29
Deda

Murvica i Raštane Kanela otvaraju kolo. Tko će od njih pobijediti i uzeti sva tri boda ne možemo sa sigurnošću reći no ovaj put, s obzirom na to da je Murvica dosta puta podbacila, škvadra Luke Zrilića mogla bi odnijeti pobjedu. Treba doći i vidjeti sraz dobro izbalansiranih momčadi.

Višnjik i Kontra će odmjeriti snage, a svatko od njih ima svoju računicu. Dajemo prednost Višnjiku. Dok je Kontra slabo startala, Višnjik je imao odličnih izdanja, vjerujemo da će i sada biti bolji.

Vodeći klub kojim uspješno dirigira Deda - Krešo Zrilić - Sveti Ante Oktogon kao prvi čeka Dasiadda. Dečki iz ovog potonjeg kluba udarit će svom žestinom na prvaka, pozitivnog naboja ima na pretek kod obje strane.

Brodarica će, po nama, lako izići na kraj sa Balijem, dotle će Bili brig biti tvrd za Primorac iz Ljubča.

Derbi začelja odigrati će Mali caffe i Sveti Mihovil, pobjeda je svakom vrijedna dvostruko, a tko će je odnijeti pitanje je sada.

Raspored subota (05. siječnja) igraju:

U 16 sati Murvica – Raštane Kanela,

U 17 sati Višnjik – Kontra,

U 18 sati Dasiaddo – Sveti Ante Oktogon,

U nedjelju (06. siječnja) igraju:

U 15 sati Bali – Brodarica,

U 16 sati Primorac LJ – Bili brig,

U 17 sati Mali caffe – Sv. Mihovil,

09. siječnja u Bibinjama u 19 sati:

Tornado Bibinje – Young boys TL.

Redoslijed na ljestvici: Sveti Ante O 28, Primorac LJ. 24, Young boys TI  i Brodarica 21, Tornado bibinje 20, Višnjik 18, Bili brig 17, Raštane Kenela i Murvica 15, Kontra 13, Mali caffe , Bali i Sv. Mihovil 11, Dasiaddo 10 bodova.

Na listi strijelaca vodi Mate Režan (Tornado Bibinje), Danijel Toman (Višnjik) i Roko Kovač (Sveti mihovil) sa po 13 postignutih zgoditaka.

24. travanj 2024 16:07