StoryEditorOCM
SportBURAN SASTANAK U REALU

Ramos i Modrić oštro kritizirali suigrače, skupocjena zvijezda na izlaznim vratima nakon poteza koji je razljutio navijače

9. siječnja 2019. - 15:55
modrić ramos i bale

Buran je bio jedan sastanak kojeg su u utorak u Realovom trening-centru održali igrači i stručni stožer Kraljevskog kluba, pišu Sportske Novosti.

Eduardo Inda, urednik Okdiarija, sinoć je u popularnoj televizijskoj emisiji "El Chiringuito" otkrio kako je na sastanku bilo vatreno, a najviše su se svojim govorima isticali Luka Modrić, kapetan SergioRamos i Karim Benzema. Realov trojac navodno je pred suigračima 'rigao' vatru i poručio da je krajnje vrijeme da se svim uozbilje i zadrže jedinstvo jer će u suprotnom ispadati budale na travnjaku.

Španjolski mediji ističu i da je najsamokritičniji bio Marcelo koji je priznao da je daleko od prave forme. Sastanak je potrajao nekih 25 minuta i na kaju je zaključeno da će do kraja sezone svi borbenošću opravdati svoju ulogu u klubu i pokazati da su dostojni kraljevskog dresa.

 

Dio tamošnjih portala ističe i da je na sastanku oštro kritiziran Gareth Bale, a kao glavni razlog se spominje njegov potez za vrijeme utakmice u kojoj su Madriđani u 18. kolu doživjeli poraz od Real Sociedada (0:2). Naime, Velšanin je zbog ozljede propustio taj sraz te je utakmicu pratio s tribina, no nije izdržao do kraja pa je stadion napustio u 78. minuti pri 1:0 vodstvu gostiju, pišu Sportske Novosti.

Njegov potez razljutio je navijače, a sve su glasnije postale priče o tome kako će ga Real prodati idućeg ljeta. Navodno Florentino Prerez za njega traži 150 milijuna eura. Zainteresiranih kupaca ima, ali pitanje je hoće li itko biti spreman iskrcati toliki iznos...

20. travanj 2024 00:43