FOTO: EVO KAKO JE ZAVRŠILA UTAKMICA U JAZINAMA Cibona slavila ulazak u završni krug Kupa Krešimira Ćosića pobjedivši Sonik-Puntamiku!

FOTO: EVO KAKO JE ZAVRŠILA UTAKMICA U JAZINAMA

ZADAR - Dvorana" Jazine"

Gledatelja:600

Sonik - Puntamika - Cibona 55 :95 (17:23,13:28,13:24, 12:20)

Suci: Kardum, Terlević i Mirčeta

SONIK - PUNTAMIKA: Jošić (8), Paleka (4), Palčić (9), Ceranja, Atelj (10), Bučaj (3), Jurjević (10), Erslan, Perić, Grbić, Bašić (7), Petani (4)

CIBONA: Bilinovac (11), Rogić (11), Marić (9), Bundović(2), Gilbert (4), Novačić (12), Prkačin (5), Rozić (2), Ljubičić (7), Pilepić (22), Markota (10)

Slično kao I večer prije, u svakom ogledu "malih" i " velikih", presudila je nemjerljiva razlika u kvaliteti, pa se momčad Sonik - Puntamike rano pomirila s porazom. Cibona je slavila ulazak u završni krug Kupa "Krešimir Ćosić". Istina, u prvoj dionici su se nekoliko kvalitenih obrana u kojima su koristili presing, posve su zbunili "vukove".

Nadalje, zasigurno ponukan razmišljanjem ili pak strahom kako se u kupu znaju dogoditi iznenađenja, Ivan Velić, trener gostiju "naoružao" se najjačom postavom, kako bi odskočio rezultatski. Otuda moguće je i nedostatak njegove hrabrosti da od prvih minuta u igru ubaci Roka Prkačina, darovitog igrača kojem se već tepa kao hrvatskom košarkaškom dragulju. Roko je prigodu dobio kad je priči debelo bio kraj! E,Ivane, mili rode!

 

Naslovnica Sport

Najčitanije