StoryEditorOCM
SportZAVRŠEN MALONOGOMETNI TURNIR CUP GRADA BIOGRADA

U infarktnom finalu Benkovac bolji od Raštana!

Piše Ivica Gjergja
12. siječnja 2019. - 14:10
Benkovac

Završen je MNT Cup grada Biograd finalnim srazom u kojem je Benkovac bio bolji od Raštane I, pobijedivši tijesnim rezultatom 3:2. Finale je bilo u svakim pogledu za „prste polizat“, od igre, proigravanja na parketu, zgoditaka, lijepih akcija, za svačiji ukus gledatelja koji su bili u dvorani i uživali u prezentaciji hakla.

Dakako da je bilo i pozitivnog naboja i adrenalina kojega su suci vješto kontrolirali tako da je sve završeno u fer i korektnom nadmetanju. Svaki dobar potez malonogometaša bio je popračen dugotrajnim aplauzom.

Turnir u Biogradu godinama se igra u organizaciji HNK Primorca, a zahvala za dobru atomosferu i dobar mali nogomet ide Leu, Darku, Ivani i svima ostalim koji turnor "posložili" tijekom protekla dva tjedna.

 

FINALE

BENKOVAC – RAŠTANE I 3:2 (2:1)

BIOGRAD – SD u mjestu. Gledatelja 400. Suci: Josip Katuša i Josip Viduka.

BENKOVAC: Piplica, Ćerina, Gašić, M. Jarmanović 1, T. Bačić 1, Peraić, M. Bačić, K. Bačić, Majić, Marković 1, Šitum, Mario Jarmanović. Voditelj: Mario Jarmanović.

 

RAŠTANE I: A. Birkić, Šamija 1, Colić, Subotić, Božinović 1, Mikulić, Zrilić, I. Birkić, Katuša, Serdarević. Voditelj: Alan Sinovčić.

Susret za „infarkt“, do samog kraja susreta. Igrala se 40. minuta rezultat je bio poravnat 2:2 i kada su svi očekivali da će se igrati produžeci netko je iz Raštana I napravio prekršaj, Mladen Jarmanović je uzeo loptu i u izravnom slobodnom udarcu sa 10 metara pogodio mrežu. Tako su Benkovčani odnijeli finale, pokal i lijepu novčanu nagradu.

 

Utakmica za 3. mjesto

ZADAR II - SVETI PETAR 6:1(2:1)

Zadar II je u svim elementima igre bio bolji od Svetog Petra i zasluženo osvojio treće mjesto.

 

Najbolji sastavi i pojedinci:

Prvo mjesto, pokal i 8000 kuna pripalo je Benkovcu,

drugo mjesto pokal i 4000 kuna pripalo je Raštanima I,

treće mjesto osvojila je momčad Zadra II pokal i 2000 kuna.

 

Najbolji vratar turnira:

Ante Piplica (Benkovac).

 

Najbolji strijelac:

Josip Anić (Zadar II).

 

Najbolji igrač:

Josip Božinović (Raštane I).

26. travanj 2024 05:05