StoryEditorOCM
SportZADARSKE NOGOMETNE CRTICE

Bivši igrač Zadra, Hajduka i Rijeke novi je trener Polače

Piše Ivica Gjergja
13. siječnja 2019. - 14:59
polaca_hajduk7-121013

NK Polača je za novog trenera seniorskog sastava angažirala Zorana Vujčića (57). Zoran posjeduje UEFA A licencu, a bio je igrač Hajduka, Rijeke, Zadra, Cibalije i klubova u Španjolskoj. Igračku karijeru završio je u Zadru, ostao u nogometu, educirao se i uspješno vodio nekoliko klubova.

Vujčić će prozivku Polače izvršiti u subotu 26. siječnja, kada će početi pripreme za polusezonu.


 

PRIJELAZNI ROK MALONOGOMETAŠA


U tajništvu Udruge za mali nogomet Zadarske županije na Ravnicama, revni i pedantni tajnik Željko Jurica, popularni Žak, u radno vrijeme no i izvan toga pored svoje svakodnevne dužnosti radi i ne prelascima malonogometaša. Prijelazni rok traje do 17. siječnja.

-Klubovi dolaze, registriraju igrače za polusezonu, ali mislim da još nije ni jedan „kapitalac" promijenio dres, kazao nam je kratko Žak.


 

MNK BENKOVAC U POLUFINALU "GOSPIĆA"


Pod imenom MNK Benkovac, ali inače poznatiji kao MNK 4. Asa, dečki iz Benkovca sudjeluju na dva malonogometna turnira. Na Cupu grada Biograda su osvojili prvo mjesto nakon što su u „infarktnoj" utakmici pobijedili Raštane i osvojili lijep pokal i novčanu nagradu od 8000 kuna.

Pod ravnanjem voditelja Jarmanovića, Benkovčani ruše sve pred sobom i na turniru u Gospiću gdje su dogurali do polufinala.


 

25. travanj 2024 08:34