StoryEditorOCM
SportSONIK PRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 14. KOLO

El Clasico, Varoš - Tin, u Zadru se igra u nedjelju

Piše Ivica Gjergja
17. siječnja 2019. - 20:34
Detalj iz igre

Samo što se prašina slegla u SD Mocirama i to od završetka u prvom dijelu natjecanja, zatim humanitarnog turnira Futslal čarolija, već će za vikend ponovo oživjeti parket, a otvaraju ga u 20 sati u subotu Puntamika i Ugljan.

Dobar dvoboj, no, svi susreti su na jednoj strani, dok je veliki derbi ili zadarski El Clasico malog nogometa, sraz Varoš Zara dental centar i Tin na drugoj.

Naime, ova dva kluba dugo godina nose kvalitetu hakla u Zadru, a i šire, mijenjaju se na ljestvicama kao prvaci, osvajaju kup natjecanja, turnire, a u nedjelju će te se moći uvjeriti u to tko je trenutno u kakvom stanju - tko je bolji od ovog dvojca. 

Paklenici su potrebni bodovi kao žednom voda, a na tom putu će im stajati Poljica koji igraju toplo-hladno. I ovaj će dvoboj biti zanimljiv. Vrsi ukoliko žele zadržati vrh trebaju dobro naučiti plesati - „sambu". No momčad Sambe neće se lako svladat, trebati će dečkima Ribe Marušića dosta dobre igre i raspoloženih strijelaca.

Pored El clasica, još jedan veliki derbi će se odigrati u srazu Idassa Nadin - Kontrol biro AR, koji će očekuje se biti za „prste polizati". Stanovi će u smiraj nedjeljne večeri odigrati sa Pločom, neće joj biti lako jer su ovi potonji dobro osnažili svoj roster. Posljednju utakmicu ovog kola odigrati će se u Biogradu gdje će Plovaniju dočekati Gauni, no ne sa darovima nego da im uzme bodove.

Raspored utakmica, subota, igraju:

U 20 sati Puntamika - Ugljan,
U 21 sat Paklenica - Poljica.

U nedjelju igraju:
U 18 sati Vrsi - Samba,
U 19 sati Idassa Nadin - Kontrol biro AR, U 20 sati Tin - Varoš Zara dental centar, U 21 sati Stanovi - Ploča,

U Biogradu dana 22. siječnja (utorak) u 19 sati igraju: Gauni - Plovanija.
Redoslijed na ljestvici:

Varoš Zara dental centar 32, Vrsi 32, Tin 30, Kontrol biro AR 25, Samba 22, Idassa Nadin 19, Plovanija 16, Gauni 15, Puntamika i Poljica 14, Stanovi 12, Ploča 9, Ugljan 8, Paklenica 8 bodova.

08. svibanj 2024 14:18