StoryEditorOCM
SportKOŠARKAŠKA LIGA 13. KOLO

Kraljević: “Dolazi nam pretendent za ulazak u viši rang natjecanja“!

Piše Ivica Gjergja
19. siječnja 2019. - 11:44
Sime Kraljevic.JPG

Iako je još prošli tjedan odmor za košarkaše Sonik - Puntamike završio što se tiče natjecanja, jer su odigrali kup „Krešimira Ćosića“ sa Cibonom, nastavljaju sa odigravanje prvenstvenih utakmica.

Vrijeme od te utakmice do danas iskorišteno je maksimalno kako bi se dečki pripremili na najbolji mogući način na ono što ih čeka utakmice u ligi. U dosta toga se uspjelo no Jure Perić je van stroja (visoka temperatura), pa će nedostajati visine u njihovu rosteru. Sa dosad postignutim mogu biti zadovoljni jer su sa osam pobjeda i tri poraza na diobi prvog mjesta na ljestvici lige. U goste im dolazi Dubrovnik, klub koji ima bod manje od njih, ali je glavni pretendent za ulazak u viši rang. Dubrovnik ima sve od finacija koje im ne nedostaju do igračkog kadra kojega su ojačali sa novim igračima. Sve se to u Sonik Puntamici zna pa će njihov trener Šime Kraljević, kazati:

- Svjesni smo toga tko nam dolazi u goste. Kako je rečeno Dubrovnik je jedna od momčadi koja želi ući u viši rang natjecanja, siguran sam da će u susretu s nama učiniti sve kako bi odnijeli pobjedu, no i nas će se nešto pitati. Mi smo malo bolešću „načeti“ -  Perić, Ceranja -  no koga nema bez njega se mora. Pokušati ćemo osposobiti Perića jer nam treba visina, no utakmica se igra i nema predaje. Ne priznam nikom da je bolji dok ne pobjedi. Koristim priliku da pozovem naše navijače da dođu na susret, mogu im obećati dobru i čvrstu borbu mojih igrača, kazao je trener Kraljević.

Susret Sonik Puntamika – Dubrovnik odigrat će se 20. siječnja u dvorani "Jazine", s početkom u 18:00 sati. 

20. travanj 2024 09:46