KOŠARKA PRVA MUŠKA LIGA 13. KOLO Puntamičani pobijedili Dubrovnik!

KOŠARKA PRVA MUŠKA LIGA 13. KOLO
SONIK PUNTAMIKA - DUBROVNIK 92:71 (19:16, 19:10, 30:20, 24:25) ZADAR - SD Jazine. Gledatelja 100. Suci: Josip Jurčević, Leo Roglić i Marko Živeljić. Delegat: Vedran Frakin. SONIK PUNTAMIKA: Atelj 6, Petani 13, Palčić 18, Bučaj 16, Jurjević 16, Ceranja, Perić 2, Jošić 12, Bašić, Erslan 3, Paleka 6. DUBROVNIK: Lučić 1, Došen 10, Mustapić 10, Dubelj 14, Jure Boban 8, Soko, Vodopija 19, J. Boban 4, Raguž 3, Vujčić 2, Petrović, Stasjuk.

Nešto veći otpor pružio je Dubrovniku u početnoj fazi igre, a nakon toga Sonik Puntamika dominira parketom igra izvrsno, a rezultat toga je zaslužena visoka pobjeda. Pobijeđen je protivnik koji nije žalio ni novca, ali ni igračkog kadra doveli su sve što su mogli u Dubrovnik u nakani da na kraju sezone budu prvi i uđu u viši rang. Prema viđenom u Jazinama teško će to ostvariti, no njihov problem.

Svi oni koji nisu bili na utakmici večeras u Jazinama imaju za čim žaliti. Dečki trenera Šime Kraljevića Sonik Puntamike prikazali su izvrsnu igru, u svakom trenutku igre su znali što im je činiti, a kada pet - šest igrača postigne dvocifren broj koševa to nešto govori.

Jednostavno večeras nije bilo slabog mjesta u momčadi Sonik Puntamike, stoga svim akterima čestitke. Na kraju su Dubrovčani odnijeli doma dobru „poputinu" od 21 koša u svojoj torbi.

Naslovnica Sport

Najčitanije