StoryEditorOCM
SportKOŠARKA PRVA MUŠKA LIGA 15. KOLO

Gulam: Idemo uzeti i treću uzastopnu pobjedu!

Piše Ivica Gjergja
8. veljače 2019. - 19:13
detalj jaz arb

Košarkaši Jazina - Arbansa u posljednje vrijeme gdje god igraju, doma ili na strani, ne znaju za ništa drugo osim pobjede. Očigledno je novi trener Denis Skitarelić sa ostatkom stručnog stožera našao pravu kemiju u momčadi koja ih vodi do pobjeda.

Hoće li tako biti i u srazu sa Rudešom vidjet ćemo. No, koliko znamo kompletne pripreme na trenizima za taj susret su odrađene, nema koliko je poznato ozljeđenih i bolesnih tako da će kompletni ići u dvoranu Sutinsk vrela. jedan od najstandardnijih i možemo reći lider, nositelj igre je Josip Gulam, bek, čovjek koji zna probiti, uposliti i napraviti akciju.

- S novim trenerom dobili smo ono nešto što nas dobro drži, imamo slobodu u kreaciji, a kada je tako svatko od nas daje svoj maksimum. Vjerujem, dobro smo trenirali i odradili sve za susret sa Rudešom. Optimista sam i jednstavno vjerujem u nas i naše trenutne mogućnosti, a njih su osjetili Kvarner i drugi klubovi. Idemo uzeti i treću uzastopnu pobjedu, kazao nam je igrač Jazina - Arbansi, Josip Gulam.

Susret Rudeš - Jazine Arbansi igra se 10. veljače (nedjelja) u Sutinskim vrelima u 20,30 sati.

26. travanj 2024 13:15