SONIK - PRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 17. KOLO Kolo otvaraju Samba i Gauni!

SONIK - PRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 17. KOLO

Samba i Gauni otvorit će kolo svojim nastupom. Momčad Sambe vjeruje se odigrat će dobro kako bi ostala na mjestu koje vodi u doigravanje, dok će Gauni učiniti sve da uzmu bod(ove).

Poljica će na Idassu Nadin koja je „srušila" Varoš. Za očekivat je dobro izdanje i jednih i drugih. Nakon poraza od Idasse Nadin, ekipa Varoši igrat će protiv Ploče.

- Nema predaje, nama gori, a kad je tako dat ćemo svi svoj maksimum da pobijedimo pa neka je protivnik Varoš, kaže Ivan Škoda, koji će braniti vrata Ploče.

Puntamika drži svojevrstan rekord od sedam utakmica bez poraza - niže pobjedu za pobjedom. „Naoružana" optimizmom dolazi im Paklenica. Pojačani Stanovi sve rade da izbjegnu ispadanje, no protivnik im je Vrsi. Dojučerašnji lideri su u negativnom nizu te je vrijeme da se trgnu. Najlakši posao ima Tin protiv Ugljana, a „Skukijeva" Plovanija udara na Kontrol biro AR što je repriza finala Čarolije.

Raspored subota:
U 19 sati Samba - Gauni,
U 20 sati Poljica - Idassa nadin,
U 21 sat Varoš Zara dental centar - Ploča.

Nedjelja:
U 18 sati Puntamika - Paklenica,

U 19 sati Vrsi Riba nekretnine - Stanovi,

U 20 sati Ugljan - Tin,

U 21 sat Plovanija - Kontrol biro AR.

Redoslijed na ljestvici:
Tin 37, Varoš Zara dental centar 36, Vrsi Riba nekretnine 35, Kontrol biro AR 32, Samba 25, Idassa nadin 24, Puntamika 23, Gauni 18, Plovanija 18, Poljica 17, Paklenica 14, Ploča 13, Stanovi 12, Ugljan 8 bodova.

Naslovnica Sport

Najčitanije