StoryEditorOCM
SportHEP SUPER STONOTENISKA LIGA 13. KOLO

Karlović: Predstoji nam borba za svaki poen, spremni smo!

Piše Ivica Gjergja
8. veljače 2019. - 22:59
donat_zd

Prema viđenom na posljednjem treningu za STK Donat Zadar mogli bi reći „prošlo je nevrijeme". Naime, tijekom pa gotovo četiri posljednje susreta „prvi reket" Donata, Tomislav Zubčić bio je ozlijeđen. Nije dečko mogao davati sve što zna, umije i može. Već sad je bolje, pripravan je i lako igra, a kad je tako on će sa svojim suigračima biti „velika prepreka" Vodovodu u Osijeku.

Istina na diobi su sedmog i osmog mjesta na ljestvici Vodovod i Donat, a tko pobijedi otisnut će se veliki korak ka vrhu, a poraženi prema dnu. Nadaju se u Donatu da oni to neće biti. Na put su pošli igrači Donata, Tomislav Zubčić, Danijel Mijatović, Anton Goja i Ivan Zeljko, predvođeni trenerom Davorom Karlovićem.

- Poslije kiše dolazi sunce, vjerujem da će nas ogrijati jer nam je Tomo (Tomislav Zubčić) zdrav i pravi je bio na treninzima tijekom cijele sedmice. Svi ostali moji igrači davali su svoj optimum i uvjeren sam da bi u Osijeku u srazu sa Vodovodom mogli slaviti. Priželjkujem pobjedu, ali i tešku bitku za svaki poen. Dečki su svjesni gdje smo i tako se ponašaju i rade. Nemam s te strane nikakvih problema, kratak je bio trener STK Donata, Davor Karlović.

Susret Vodovod Osijek - Donat Zadar igra se u subotu u 17 sati u Osijeku.

24. travanj 2024 08:13