StoryEditorOCM
SportNAKON PRIJATELJSKOG SUSRETA SA HAŠK-om

Tri pobjede i dva poraza u odigranim pripremnim utakmicama!

Piše Ivica Gjergja
10. veljače 2019. - 15:27
nogomet11-171118

U pet pripremnih prijateljskih utakmica nogometaši Zadra su ostvarili tri pobjede i dva poraza. Posljednja odigrana jučer protiv trećeligaša HAŠK-a iz Zagreba na svom igralištu u Stanovima pokazala je neke obrise igre kojima teži novi kormilar, pa smo tako vidjeli dva zgoditka. Prvi, mat u tri poteza, Muić je izvrsno pronašao Župana.

Drugi zgoditak je pao iz kaznenog udarca u 75. minuti kada je zabio Petković. Bilo je u prvom dijelu tri, četiri prigode no realizacija je bila slaba.

- Kako do kraja nisam zadovoljan smatram da imamo još dosta posla kako u igri a tako i realizacija. Nedorečeno je dosta stvari u igri, u svakom slučaju moji osjećaju poslije ovog susreta da možemo bolje. Naš gost HAŠK se pokazao kao homogena kvalitetna i agresivna momčad. Mi nemamo brzinu, a ako nemamo kvalitetnu reakciju u odlukama onda imamo problem. U drugom dijelu susreta gosti su pali u ritmu, te smo materijalizirali naše prigode. Svakako da imamo što raditi idućih dana na treninzima, kazao je na kraju susreta trener Mislav Karaoglan.

Zadar će do početka prvenstvenog nadmetanja odigrati još dvije utakmice, prva je u sljedeću srijedu u Biogradu sa tamošnjim trećeligašem Primorcem, a nakon toga igrati će i u Unešiću sa Zagorom.

27. travanj 2024 03:46