ATLETIKA: PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE KADETKINJE I KADETE Izuzetan uspjeh AŠ Benkovac, Čerina dvostruka prvakinja Hrvatske!

ATLETIKA: PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE KADETKINJE I KADETE

U Zagrebu je održano dvoransko prvenstvo Hrvatske za mlade kadetkinje i kadete, gdje je vrlo uspješno nastupilo šest članova AŠK Benkovac. Oni su, pored toga što su osvajali prva mjesta, osvajali i osobne rekorde.

Tako je „prva dama“ AŠK Benkovca Matea Ćerina u kadetskoj konkurenciji postala dvostruka prvakinja Hrvatske u trčanju na 60 metara sa vremenom 7,73 sekunde i na 200 metara sa vremenom 25.86 sekundi. Matea se iz trke u trku potvrđuje što svih raduje ne samo u klubu nego i diljem Hrvatske. O ovoj djevojci će se čuti još dosta lijepoga u atletici, to je sigurno.

Barbara Pešut također je u kategoriji kadeta istrčala na 60 metara svoj osobni rekord sa 8,31 sekundi i zauzela 16. mjesto u konkurenciji 72 atletičarke.

Sara Stijepić, mlađa kadetkinja, bila je peta na 60 metara , a u skoku u dalj postigla je osobni rekord 4,52 metra. Nika Gašpar bila je 21., a Valentina Šimunac 22. u utrci na 60 metara u konkurenciji 68 atletičarke, te postigla osobni rekord.

Limaćica Marta Marinović uspješna je bila u skoku u dalj, u konkurenciji 55 mlađih kadetkinja zauzela je 11. mjesto te ostvarila svoj osobni rekord od 5,52 metra. Na utrci na 60 metara bila je 22.

Na kraju su benkovčanke trčale i štafetu mlađih kadetkinja u sastavu Valentina Šimunac, Marta Marinović, Nika Gašpar i Sara Stijepić te su zauzele peto mjesto u konkurenciji 22 štafete.

Naslovnica Sport

Najčitanije