StoryEditorOCM
SportSONIK PRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 18. KOLO

Stanovi u dobrom 'hodu' ka bodovima!

Piše Ivica GJERGJA
14. veljače 2019. - 14:35
Slavlje Sambe

Kolo će otvoriti dobri poznavatelji igre jedan drugoga, Stanovi i Plovanija. Stanovi, očevidno je, vraćaju se u ritam pobjeda, dok Plovanija čeka da njeni svi dijelovi u skladnom mehanizmu odrade do kraja svoju zadaću -  pobjedu.

Tko će iz ovog dvoboja izaći punog plijena ostaje da se vidi. U ušima Ploči „zvoni još desetka“ koju je primila prošlo kolo od Varoši. Ostaje im da sve učine kako bi pobjedom koliko toliko zaliječili rane desetke.

Vrsi su u krizi rezultata, a ne toliko igre. Imaju sve i vjeruje se da će „preporođenu“ Paklenicu pobijediti te se vratiti na prave tračnice koje su ih krasile gotovo cijelu polusezonu. Tin je preuzeo broj jedan na ljestvici i djeluje dosta uvjerljivo, baš onako pobjednički, dok je Puntamika u punoj formi, stoga možemo reći da je ovo derbi kola. Tko će koga pobijediti treba sačekati i vidjeti.

Idassa Nadin kao da je pronašla sebe i s pravom ulazi kao favorit u srazu sa Sambom. Poličani iz Sambe ne daju se lako, ako i izgube „skupo će prodati svoju kožu“, no jedan od voditelja Ivan Zdrilić će reći:

- Mi se nikog ne bojimo, igramo dobro, iz kola u kolo donosimo bodove, očekujem da tako bude i u srazu s Idassom Nadin - kaže Ivan.

Gauni će u Biogradu dočekati već prežaljeni Ugljan, koji je prvi putnik za niži rang.

Raspored, subota:

U 20 sati Stanovi – Plovanija,

U 21 Kontrol biro AR – Varoš Zara dental centar,

Nedjelja:

U 18 sati Ploča – Poljica,

U 19 sati Paklenica – Vrsi Riba nekretnine,

U 20 sati Tin – Puntamika,

U 21 sat Idassa Nadin – Samba.

Srijeda 19. veljače u Biogradu:

U 19 sati Gauni – Ugljan.

Redoslijed na ljestvici: Tin 40, Varoš Zara dental cenatar 39, Vrsi Riba nekretnine  i Kontrol biro auto Rogić 35, Idassa nadin 27, Puntamika i Samba 26, Poljica 20, Gauni 19, Plovanija 18, Stanovi 15, Paklenica 14, Ploča 13, Ugljan 8 bodova.

27. travanj 2024 06:34