StoryEditorOCM
SportDRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 18. KOLO

Derbi Višnjik – Primorac Ljubač!

Piše Ivica GJERGJA
15. veljače 2019. - 13:38
Detalj

Na vrhu ljestvice je Sveti Ante Oktogon usamljen, gledajući objektivno on je najveći kandidat za ulazak u Prvu ŽMNL. Igraju najbolji mali nogomet, dečki su prava škvadra kojoj ništa nije teško, a u svemu imaju mjeru, jer to sve nadzire Krešimir Zrilić – Deda. Ovaj put protivnik će mu biti Kontra koju će, sigurno je, „sveci“ oboriti s nogu.

Bili brig se udaljio od prvoligaške zone, poraz su doživjeli u prošlom kolu, a sada će biti na velikim mukama sa Svetim Mihovilom kojem gori pod nogama.

Brodarica nije još rekla „zbogom prva liga“, a na tom putu će joj biti prepreka i Mali caffe. „Kafejaši“ su u dobrom naletu, evo pravog spektakla od susreta.

Tornado Bibinje igra toplo – hladno, kroz tjedan skinuo je 'skalp' Murvice, a sada mu je protivnik fenjeraš Dasiaddo, kojemu treba pobjeda. Višnjik i Primorac Ljubač odigrat će derbi kola. Raštane kanela i Young boysa TI će odigrati dvoboj, koji će im biti smjernice za nastavak sezone. Boyssi imaju sasvim realne šanse za visok plasman pa i prvu ligu, a Raštane bijeg sa dna.

Raspored, 16. veljače , subota:

U 15 sati Sveti Mihovil – Bili brig,

U 16 sati Mali caffe – Brodarica,

U 17 sati Dasiaddo – Tornado Bibinje,

Nedjelja, igraju:

U 14 sati Young boys TI – Raštane kanela,

U 15 sati Murvica – Bali,

U 16 sati Višnjik – Primorac Ljubač,

U 17 sati Sveti Ante Oktogon – Kontra.

Redoslijed na ljestvici: Sveti Ante Oktogon 41, Primorc Ljubač 31, Young boys TI 30, Tornado Bibinje i Brodarica 27, Bili brig i Višnjik 26, Murvica 24, Mali cafe 20, Kontra 19, Raštane kanela 18, Bali i Sveti Mihovil 15, Dasiaddo 13 bodova.

Na listi strijelaca vodi Ivan Žmire (Tornado Bibinje) sa 16 postignutih zgoditaka.

24. travanj 2024 10:45