PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA Velebit nije postigao zgoditak!

PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA

VELEBIT – ZADAR 1:2

BENKOVAC – Gradski stadion. Gledatelja 100. Sudac: Mateo Erceg (Pristeg). Pomoćnici: Mijić i Vukančić.

Strijelci: 0:1 Llanos (42), 0:2 Jurjević (71), 1:2 Marković (82).

VELEBIT: Jarmanović, Z. Katuša, Ćerina, Guzić, Šušak, Marjanović, Čirjak, Žilić, Peraić, Jurić, Rašić. Još su igrali: bačić, D. Katuša, Rosić, Šimić, Jurica, Karlić, Marković. Trener: Jure Čulina.

ZADAR: Bender, Jurjević, Kevrić, Vasilj, E. Katuša, Begić, Llanos, Knežević, Katuša, Petković. Još su igrali: Matasović, Brkić, Stokić, Galešić, D. Kulaš. Trener: Mislav Karoglan.

Obostrano se u susret ušlo oprezno, pa se tek u 16. minuti bilježi prvi pokušaj Zadra preko Kneževića koji je dobro pucao, no priliku je zaustavio vratar Velebita Jarmanović.

U 23. minuti Jarmanović je ponovno osujetio dobru prigodu. Ovaj put Katuša je ubacio za Petkovića koji je tukao, ali uzalud. Zadar je krenuo u napad u 35. minuti, da bi u 42. nakon što je Knežević lijepom okomitom loptom uposlio Llanosa ovaj se našao oči u oči sa Jarmanovićem i lijepo zabio za 0:1.

Velebit je nakon toga imao lijepih trenutaka u igri, ali nije postigao zgoditak. Najbolja prilika je bila ona u 51. minuti kada je Rašić bio sam pred vratarom, no ipak nije uspio zabiti gol.

Još su tri puta domaćini bili u izglednim prilikama. Na 0:2 povisio je Jurjević nakon kornera sa desne strane kojega je izveo odlično Vasilj za glavu Jurjevića, a ovaj zakucao. Domaćini su u 81. minuti smanjili preko Markovića na 1:2 za konačan rezultat.

Naslovnica Sport