StoryEditorOCM
SportSKOKOVI U VODU - ZIMSKO PRVENSTVO KADETA I JUNIORA HRVATSKE 

Skakačima KSV Zadar 18 odličja

Piše I.G.
20. veljače 2019. - 11:02

U Zadru je održano „Zimsko" kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu.

Na njemu je nastupilo 10. kadeta i juniora KSV Zadar, koji su postigli odlične rezultate, osvojivši 18 medalja, od čega sedam zlatnih, pet srebrnih i šest bronci. Također se u sklopu otvaranja natjecanja proglašeni najuspješniji skakači za 2018 godinu. Kadet Marko Profaca proglašen je za mladu nadu.

Natjecatelje su pratili treneri Šime Perić i Jurica Kurjak. Zlatne medalje osvojili su Matej Nevešćanin, Marko Profaca i Lora Magaš.

U kategoriji juniora Diego Bajlo, osvojio je treće mjesto-broncu sa daske 1 m dok je sa daske 3 m i tornja osvojio četvrto mjesto. Kod juniorki Bruna Huljev osvojila je drugo mjesto - srebrno odličje sa daske 1 m i 3 m dok je sa tornja osvojila treće mjesto-broncu. Ona je u disciplini sinkro 3 m osvojila drugo mjesto sa Tesom Pavleković iz Medveščaka.

Kadetkinja Lora Magaš osvojila je prvo mjesto-zlato sa daske 1 m, kao i sa 3 m sa tornja-prvo mjesto. U disciplini sinkro 3 m osvojila je treće mjesto-broncu u paru sa Jurja Beganović iz KSV Nemo. Pak u kategoriji kadeta Matej Nevešćanin osvojio je prvo mjesto-zlato mjesto sa daske 1m i 3m dok je sa tornja osvojio 3. mjesto- broncu.

Sinkro par Matej Nevešćanin - Marko Profaca osvojio prvo mjesto sa daske 3m. Marko Profaca osvojio je prvo mjesto-zlato sa tornja dok je sa daske 3 m osvojio četvrto mjesto, a u disciplini daska 1 m peto mjesto. Marko Huljev osvojio je 6. mjesto sa daske 1 m i 3 m, a sa tornja sedmo mjesto.

Luka Živaljić osvojio je šesto mjesto sa tornja, sedmo mjesto sa daske 3 m te deveto mjesto sa daske 1m. Sinkro par Marko Huljev - Mikula Miočić sa daske 3m osvojili su četvrto mjesto U kategoriji mlađih kadeta Mikula Miočić osvojio je drugo mjesto-srebrno odličje sa daske 3m i tornja dok je sa daske 1m osvojio treće mjesto. Luigi Čurković osvojio je treće mjesto sa daske 3m, dok je sa daske 1m osvojio šesto mjesto.

Patrik Samardžija sa daske 1 m osvojio je sedmo mjesto. Sinkro par Luigi Čurković - Karlo Perić iz KSV Flipper osvojio je šesto mjesto Za KSV Flipper nastupio je Zadranin Karlo Perić i osvojio četvrto mjesto sa daske 3m i osvojio peto mjesto sa daske 1m.

16. travanj 2024 11:29