StoryEditorOCM
SportDRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 20. KOLO

Sveci sve bliže ulasku u Prvu ŽMNL!

Piše Ivica Gjergja
6. ožujka 2019. - 21:55
detttaaaljj

Young boysi TI i Kontra odigrali su neodlučeno, no bez obzira na samo jedan bod, „boysi" su ostali na drugom mjestu ljestvice. Kontra je mirnom i pametnom igrom uzela bod i nastavila svoj niz neporaženosti. Od Murvice se više očekivalo, no u igri s Višnjikom odigrali su neodlučeno 2:2, svakom po bod što je i pravedan ishod.

Raštane su odlučno krenule u dvoboj s Bilim brigom, svjesni nezavidne situacije u kojoj se nalaze. Bili brig nije pokazao dovoljno čvrstine u srazu što su pametnom i kvalitetnom igrom Raštane iskoristile i upisali velika tri boda.

Sveti Ante Oktogon i Brodarice obilježili su napadima cijeli susret. Prvo je Brodaricu do poravnanja doveo autogol Kreše Zrilića - Dede, ali to nije bio kraj. Brodarica je krenula na sve ili ništa, uvela golmana u igru, a sve je to iskoristio Popov za Svece i osigurao pobjedu.

Sveti Mihovil je odigrao utakmicu sezone jer su Tornadu Bibinjama udijelili devet komada. Bali je sve dalje od izbjegavanja ostanka u ligi, a ovo kolo su položili oružje Malom kafeu. Svi ljubitelji malog nogometa pitaju se ima li nade za ostanak u ligi za Dasiadda? Teško, jer ih je novi poraz zacementirao na posljednje mjesto. Primorac im je u ovom kolu bio tvrd orah, koji je sebe opet uključio u borbu za vrh ljestvice i možda ulazak u Prvu ŽMNL

Rezultati:
Young boys Total ing - Kontra 1:1,
Murvica - Višnjik 2:2,
Raštane kanela - Bili brig 4:2,
Sveti Ante Oktogon - Brodarica 5:4,
Mali cafe - Bali 5:4,
Sveti Mihovil - Tornado Bibinje 9:2,
Dasiaddo - Primorac Ljubač 1:5.

Redoslijed na ljestvici: Sveti Ante Oktogon 45, Young boys Ti 37, Primorac Ljubač 35, Tornado Bibinje 33, Brodarica 31, Bili brig 30, Višnjik 30, Murvica 29, Mali cafe 26, Raštane kanela 21, Sveti Mihovil 19, Bali 16, Dasiaddo 14 bodova. 

26. travanj 2024 08:09