StoryEditorOCM
SportPRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 21. KOLO

Kolo otvaraju Puntamika–Samba!

Piše Ivica Gjergja
8. ožujka 2019. - 13:02
Detalj Vedran Vinketa

U ovom kolu „vrata“ natjecanja otvara Puntamika, u kojoj dominatnu ulogu ima Rajner Duvnjak, dok će Ploču predvoditi Josip Šarić. Oba žele uspjeh svojih momčadi, tko će koga nadmudriti ostaje da se vidi. Pak Plovanija svaki susret doživljava na poseban način, malo igraju toplo – hladno, no ovaj put će Sambu isprašiti i uzeti bodove, razmišljanja su igrača ovog tima.

Paklenica mora uhvatiti Gaune u ješku ukoliko želi i dalje ostati u ovoj ligi. Za tako što trebat će joj mnogo znanja i vjere u vlastite snage. Gauni će mirno ući u sraz. Kontrol biro će svoju dvanaestu utakmicu bez poraza tražiti u dvoboju s Ugljanom i u to vjerujemo obzirom na kvalitetu koji imaju.

Derbi kola će igrati Vrsi Riba nekretnine i Idassa Nadin. Obje momčadi imaju par dobrih haklera, a tko će biti bolji ostaje da se vidi. Stanovi u posljednje vrijeme idu „sunčanom stranom“ pobjeda. Što će učiniti sa Tinom pitanje je sada? Varoš Zara dental centar se malo opustila i prvo mjesto je uzeo Tin. Što će donijeti sraz sa Poljicima pitamo Marka Vukića:

Raspored, subota igraju u SD Mocirama:

U 21 sat Puntamika – Ploča,

U 22 sata Samba – Plovanija.

Nedjelja igraju:

U 18 sati Paklenica – Gauni,

U 19 sati Ugljan – Kontrol biro AR,

U 20 sati Vrsi Riba nekretnine – Idassa nadin,

U 21 sat Tin – Stanovi,

U 22 sata Poljica – Varoš Zara dental centar.

Redosljed na ljestvici: Tin 49, Varoš Zara dental centar 44, Vrsi Riba nekretnine 41, Kontol biro AR 40. Idassa nadin 36, Puntamika i Samba 29, Poljica 25, Gauni, Satnovi 22, Plovanija 19, Ploča 16, Paklenica 14, Ugljan 8 bodova.

Najbolji strijelac je Dragan Radman (Varoš Zara dental centar) sa 34 postignuta zgoditka.

25. travanj 2024 13:05