StoryEditorOCM
SportDRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 21. KOLO

„Sveci" mirno voze prema Prvoj ligi!

Piše Ivica Gjergja
8. ožujka 2019. - 13:09
briševo.JPG

Malonogometaši Svetog Ante Oktogona mirno „voze“ prema Prvoj ŽMNL, sa dosad osvojenih 45 bodova, od čega od drugih na ljestvici, „bojsa“, imaju osam viška. Za dvicu na ljestvici će se boriti "bojsi" i Primorac.

Primorac ide na Mali cafe, a "bojsi" na Murvicu. Oba će biti vrlo jaki susreti, pa se pobjednik neće znati do kraja. Nedjelju drugoligaši preskaču, pa će ostatak susreta igrati u ponedjeljak. Bali i Sveti Mihovil igraju pravi derbi začelja. Jedan krivi korak može biti koban, jer poraženi iz ovog dvoboja znatno umanjuje svoje šanse za ostankom, pogotovo ako to bude Bali. Posljednja priliku za nadu činit će Dasiaddo, jer ako ne pobijede Višnjik, niži rang je izgledan.

Višnjik pobjedom traži proboj ka mjestima za kvalifikacije i sigurno to ne misli propustiti. Brodarica ima popravni protiv Raštana, no Škuca i društvo iz Raštana pobrinut će se da ne padnu bez ispaljenog metka. Bili brig udara na Kontru koja je u usponu forme. Srijeda donosi u Bibinjama sraz Tornada i Svetog Ante Oktogon. Bibinjci su u dva kola sve prosuli i iz lijepe situacije su se doveli do problema glede ulaska u Prvu ligu. Očekuje se odlična utakmica koju valja posjetiti.

Raspored, igra se u subotu po sljedećem:

U 19 sati Primorac Ljubać – Mali cafe,

U 20 sati Murvica – Young boys TI,

U ponedjeljak 11. ožujka igraju:

U 19 sati Bali – Sveti Mihovil,

U 20 sati Višnjik – Dasiaddo,

U 21 sat Brodarica – Raštane kanela,

U 21 sata Bili brig – Kontra,

13. ožujka, srijeda u Bibinjama

Tornado Bibinje – Sveti Ante Oktogon.

Redoslijed na ljestvici Sveti Ate Oktogon 45, Young boys TI 37, Primorac 35, Tornado Bibinje 33, Brodarica 31, Bili brig 30, Višnjik 30, Murvica 29, kontra 26, Raštane kanela 21, Sveti mihovil 19, Bali 16, Dasiaddo 14 bodova.

18. travanj 2024 14:15