StoryEditorOCM
SportU SUBOTU U SD JAZINE

Pero Perić: “Đakovo ćemo pobijediti“!

Piše Ivica Gjergja
8. ožujka 2019. - 15:09
1sonik puntamika

U momčadi Sonik - Puntamike stanje je uobičajeno, radna je atmosfera, a na treninzima se čuje samo trener Šime Kraljević, dok igrači predano izvršavaju sve zadaće. Nema popusta ni za koga, a tako se igrači i ponašaju.

Podsjetimo, momčad Sonik-Puntamike na vrhu je ljestvice. Imaju 14 pobjeda, te četiri poraza sa 32 osvojena boda. Nakana im je tu i ostati, a za to im trebaju dvije pobjede. Vjeruje se da će u srazu sa Đakovom jedna od njih biti ta, a drugu će potražiti u još četiri kola do kraja natjecanja. Na posljednjem treningu pred susret zatekli smo i sportskog direktora Peru Perića, koji je sve pratio od početka do kraja treninga.

- Naš protivnik Đakovo nas je na neki način „zadužio“ jer smo u srazu s njima u prvom dijelu poraženi. Sada je došlo vrijeme da im vratimo istom mjerom. Vjerujem da su to u stanju naši dečki napraviti i na kraju susreta se radovati pobjedi. Ona nas održava na prvom mjestu, a što nam je i cilj. Koliko znam i vidio sam na treningu svi naši igrači su „unutra“ tako da uvjeren sam neće biti nikakvih problema. No moramo ozbiljno ući u susret jer je Đakovo u zoni koja vodi van lige, što može biti mač. No, našim dečkima vjerujem i očekujem u prvom redu dobru igru i dakako pobjedu, kazao je Perić.

Susret Sonik Puntamika – Đakovo igra se u subotu u 20 sati u Zadru u SD Jazinama.

Suci: M. Vulić, D. Čanković, K. Mirčeta. Delegat: D. Modrić.

24. travanj 2024 05:02