StoryEditorOCM
SportSONIK PRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 21. KOLO

Pali Tin i Varoš!

Piše Ivica Gjergja
13. ožujka 2019. - 13:18
dettalj

Vodeći Tin je nakon dugo vremena poražen od momčadi Stanova, koja u zadnje vrijeme (tri pobjede u nizu) igra izvrsno.

U utakmici Stanovi su sve vrijeme imali prednost, a u susret su ušli furiozno. Mladen Rožić je bio nezadrživ, njegove majstorije bile su za „prste polizat", a Duje Baščevan je postigao eurogol.

I drugi vodeći na ljestvici Varoš je poražen, od Poljica, koja su odlučno ušli u dvoboj i to im se višestruko isplatilo osvojen je trobod.

Kontrol biro je dugo lomio hrabre bodule, da bi ih na kraju i slomio sa osmicom. Ploča je u velikoj borbi za opstanak. Usprkos dobroj igri nisu uspjeli niti bod odnijeti Puntamici.

Plovanija je do „plesa" i pobjede nad Sambom plesala po notama Alena Juričića, kojega je bilo po cijelom terenu. Zasluge pripadaju i drugim njihovim suigračima za lijepih pet komada.

U dvoboju Paklenice i Gauna, svakom po bod zasluženo. Vrsi su na kraju spašavali bod iako su imali i sva tri u srazu sa Idassaom Nadin koja je smogla snage okrenuti rezultat no nije ga sačuvala pa je završeno kada se sve uzme pravično neodlučeno.

Rezultati:
Tin - Stanovi 3:4,

Puntamika - Ploča 2:1,

Samba - Plovanija 3:5,

Paklenica - Gauni 2:2,

Ugljan - Kontrol briro AR 3:8,

Vrsi Riba nekretnine - Idassa nadin 3:3,

Poljica brig - Varoš Zara dental centar 3:2.

Redoslijed na ljestvici:

Tin 49, Varoš Zara dental centar 44, Kontol biro AR 43, Vrsi Riba nekretnine 42, Idassa nadin 37, Puntamika 32, Samba 29, Poljica 28, Stanovi 25, Gauni 23, Plovanija 22, Ploča 16, Paklenica 15, Ugljan 8 bodova. Na listi strijelaca vodi Dragan Radman (Varoš Zara dental centar) sa 34 postignuta gola.

27. travanj 2024 05:53