DRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 21. KOLO Na vrhu se dobro „kuha"!

DRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA 21. KOLO

Osim Svetog Ante Oktogona koji je na vrhu ljestvice sa 45 osvojenih bodova, od drugog mjesta kojeg zauzima Young boys TI sa 37 pa do sedmog Bilog briga koji ima 31 bod, pitanje je tko će još ući Prvu ŽMNL.

Primorac je vrlo „jeftino" poražen od Malog cafe koji se time udaljio i primio čistu petardu. Istina, Cafe je igrao dobro no Primorac smo gledali u boljem i ljepšem izdanju.

Višnjik se nije puno mučio sa Dasiaddom te se uvjerljivom pobjedom našao u mogućnosti da se bori za prolaz u viši rang. Dasiaddo je već bivši „drugoligaš". Bali je doslovce razmontirao Svetog Mihovila i ušao dobro u borbu za spas i ostanak u ovoj ligi. Efikasna i lepršava igra su donijeli čak devet zgoditaka u mreži Galovčana pa su se izjednačili u bodovima.

Brodarica je brzo preboljela poraz iz prošlog kola te su porazili Raštane. „Mazijini" dečki igraju izvrstan hakl, pogovo kada igra jedan od najpotentnijih njihovih igrača Martin Škoda. Pitanje je hoće li Bili brig žaliti za dva boda protiv Kontre.

Rezultati:
Primorac Ljubač - Mali cafe 0:5,
Murvica - Young boys TI 1:0,
Bali - Sveti Mihovil 9:3,
Višnjik - Dasiaddo 6:3,
Brodarica - Raštane kanela 7:3,
Bili brig - Kontra 2:2.

Redoslijed na ljestvici:

Sveti Ate Oktogon 45, Young boys TI 37, Primorac 35, Brodarica 34, Tornado Bibinje 33, Višnjik 33, Murvica 32, Bili brig 31, Mali cafe 29, Kontra 27, Raštane kanela 21, Bali 19, Sveti Mihovil 19, Dasiaddo 14 bodova.

 

Naslovnica Sport