StoryEditorOCM
SportKOŠARKA PRVA MUŠKA LIGA 20. KOLO

U Jazinama derbi kola, peti udara na prvog!

Piše Ivica Gjergja
15. ožujka 2019. - 12:05
jazin arb detalj

U košarkaškom hramu Jazine odigrat će se u nedjelju derbi kola ove lige.

Naime, Jazine - Arbansi su domaćini drugom sudioniku Zadra, Prve muške lige Sonik Puntamici, koja trenutno vodeća. Sonik Puntamici, koja do sada ima 14 pobjeda i pet izgubljenih susreta sa 34 boda, dok Jazine imaju 11 pobjeda i osam poraza sa 30 bodova, peti su.

U oba tabora je tijekom tjedna bila radna atmosfera, pripreme za susret su izvršene, čeka se taj trenutak kada će krenuti natjecanje u susretu. Treba „potegnuti" do dvorane Jazina na utakmicu i uvjereni smo da ćete uživati u lijepoj i atraktivnoj košarci koja će na parketu prezentirati oba takmaca.

Malo smo „zavirili" na treninge jednog i drugog sastava, evo što su nam kazali akteri.

-Našim dragim prijateljima, današnjim gostima neće faliti ništa, ugostiti ćemo ih na veleban način. Uvjeren sam da ćemo dati sve od sebe kako bi iznenadili Puntu. Nemam dvojicu igrača koji su ozlijeđeni tako da nam je „klupa" tanka, no pružiti ćemo svoj maksimum. Neka pobjedi bolji, kazao nam je trener Jazina-Arbansi, Denis Skitarelić.  

-Vjerujem da će doći dosta gledatelja na utakmicu, mi smo spremni dati najviše što možemo, idemo svojim putem pobjede i ostvarivanja zacrtanog cilja ka osvajanju prvog mjesta, kratak je bio kapetan Sonik Puntamike Teo Petani.

Susret Jazine-Arbansi - Sonik-Puntamika igra se u nedjelju (17. ožujka) u dvorani Jazine u 20,30 sati.

26. travanj 2024 06:50