StoryEditorOCM
SportDRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ZADAR - SESVET

Sesvetama nema bodova!

Piše Ivica Gjergja
15. ožujka 2019. - 14:25
Antonio Repic

Nakon poraza od Šibenika vidale su se „rane", a koliko se u tome svemu uspjelo vidjeti će se u srazu sa Sesvetama koje su u subotu na Stanovima.

Sve što se moglo i trebalo urađeno je u momčadi Zadra, vjeruje se da će i ovaj negativan niz od dva poraza na početku natjecanja u drugom dijelu polusezone proći i to baš sa Sesvetama. Svi igrači koje odabere trener u prvu jedanaestoricu su spremni, a Antonio Repić, napadač je rekao:

-Mislim da smo se, ja jesam oporavili od poraza u Šibeniku. Okrenuti je novi listi, zaboravljeno je sve što je bilo, na tome smo gradili naše treninge jer se moramo i trebamo okrenuti sljedećim nastupima i ovoj koja nam je jako bitna, a sada je došla sa Sesvetama. Došla je „voda do grla" svi smo spremni da je odradimo kako god znamo i umijemo i da upišemo bodove. Svjesni smo da smo „kiksali" dva kola, nema popusta u ovom, zadaće je osvajanje sva tri boda. Mi iz ove situacije možemo izaći samo tako što ćemo skupiti svi glave kao jedan ginuti jedan za drugog. Napaliti se na pobjedu odigrati dobro i evo nas na kolosijeku kojeg smo zadali. Sesvete su dobra momčad ne smijemo se zavaravati niti se zavaravamo, tko uđe bolje u susret pobjeđuje , a vjerujem da ćemo to biti mi. Domaći teren je prednost i vjerujem da ćemo ga iskoristit, gradit ćemo nepobjedivost od ovog susreta na njemu. Uhvatiti vlak za gornji dio tablice, pripreme smo odradili sve što je trener tražio i traži odrađeno je, a to sve treba ponoviti na susretu. Vjerujem u našu pobjedu i pozivam navijače da dođu na utakmicu, kazao je Repić.

Očekujući sastav: Bender - Pranić, Jerbić, Ikić, Tokić - Begić, Jurić, Župan, Zdrilić - Blažević, Repić. Susret Zadar - Sesvete igra se u subotu u 15,30 sati na Stanovima

19. travanj 2024 07:16